MHP’de il ve ilçe kongreleri tamamlandı: 11 il başkanı değişti

MHP’de il ve ilçe kongreleri tamamlandı: 11 il başkanı değişti
MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayı'na hazırlık kapsamında il ve ilçe kongrelerini tamamladı. 11 il başkanı değişti.

31 Mart 2024'te yapılacak Yerel seçimler çalışmaları siyaset arenasını hareketlendirirken MHP'de de yerel seçim çalışmaları ivme kazandı. MHP'de 17 Mart'taki 14. Olağan Büyük Kurultayı'na da hazırlık yapılıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin lideri Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla kurultay hazırlık süreçleri çerçevesindeki ilçe kongreleri 9 Ağustos'ta, il kongreleri ise 1 Eylül'de İstanbul'dan başlatıldı.

11 İL BAŞKANI DEĞİŞTİ

27 Eylül’de ilçe kongrelerini, bugün itibarıyla da il kongrelerini tamamlayan partide 948 ilçe ve 81 ilde kongre sürecini yaklaşık 70 günde gerçekleştirmiş oldu.

MHP’de kongre süreci öncesi de bazı il başkanlıklarında yönetim ve teşkilat bazında değişiklikler olurken aynı zamanda partinin bazı il ve ilçe teşkilatlarında yenilenme oldu.

Bu kapsamda 11 il başkanı değişirken, 285 ilçe teşkilatında da değişiklik yaşandı.

“GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR”

MHP'de yerel seçime hazırlık çalışmaları kapsamında "2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" temasıyla başlatılan "Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları" devam ediyor.

Bu çerçevede 21 Ekim'de Elazığ'ın, 22 Ekim'de İzmir'in, 4 Kasım'da Erzurum'un, 5 Kasım'da Gaziantep'in, 11 Kasım'da İstanbul'un, 12 Kasım'da Samsun'un, 18 Kasım'da Konya'nın, 19 Kasım'da Van'ın, 26 Kasım'da Ankara'nın ev sahipliğinde çevre illerin de katılımıyla Genişletilmiş Bölge İstişare toplantıları yapılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar