MHP Babaeski’de adayını geri çekti, AK Parti’yi destekleyecek

MHP Babaeski’de adayını geri çekti, AK Parti’yi destekleyecek
Milliyetçi Hareket Partisi Babaeski’de adayını geri çekme kararı aldı. Yerel seçimlerde AK Parti’yi destekleyecek.

Milliyetçi Hareket Partisi, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde stratejik bir karar alarak belediye başkan adayını yarıştan çektiğini açıkladı. Bu kararla birlikte, MHP'nin Babaeski'de Cumhur İttifakı'nın parçası olarak AK Parti adayı Fırat Yayla'ya destek vereceği belirtildi.

MHP Babaeski İlçe Başkanı Sait Güroğlu, bu önemli duyuruyu ilçe teşkilatının sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Güroğlu'nun açıklamasında, "Ülkemizin ve Babaeski'mizin geleceği için her zaman en doğru kararları alma görevini üstlendik. Bu çerçevede, Cumhur İttifakı'nın birliğini ve gücünü artırmak amacıyla, partimizin değerli Belediye Başkan Adayı Hakan Arıcı'nın özverisi ve desteğiyle, AK Parti'nin adayı Dr. Fırat Yayla'yı destekleme kararı aldık" ifadelerine yer verildi. Bu kararın Babaeski için atılmış önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Güroğlu, Hakan Arıcı'nın özverisi ve Cumhur İttifakı'na olan sadakatinin bu kararda büyük bir etken olduğunu belirterek, Babaeski'nin menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini ifade etti. Açıklamasında, "Dr. Fırat Yayla'nın liderliğinde, Babaeski'yi daha aydınlık yarınlara taşıma konusunda tam bir inanca sahibiz. Hep birlikte daha güçlü bir Babaeski için çalışacağız" sözleriyle, bu birlikteliğin ilçenin geleceğine yönelik olumlu etkiler yaratacağına olan inancını dile getirdi. Bu gelişme, yerel siyasette ittifakların ve birlikteliklerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar