MHK Başkanı Lale Orta'dan flaş hareket: Bir ilke imza attı

MHK Başkanı Lale Orta'dan flaş hareket: Bir ilke imza attı
MHK Başkanı Lale Orta, tüm hakemlere bir bildiri yolladı. Bildiride bir ilke imza atılmış oldu.

ÜMİT KARADAĞ-GÜNBOYU

Sabri Çelik''in istifasından sonra 29 Ocak''ta, Merkez Hakem Kurulu Başkanı olan Lale Orta, bir süredir gündemden düşmüyor.

Başta Galatasaray Kulübü''nün büyük tepki gösterdiği ve her fırsatta istifasını istediği Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta, bir ilke daha imza attı.

Orta hakemlere gönderdiği bir yazıda, "Sevgili Hakem ve Yardımcı Hakem arkadaşlarım" diye seslenerek başladığı bir bildiriyle hakemleri uyardı. Orta, resmi veya gayriresmi şekilde hiç kimseyle görüşmemelerini ve böyle bir durumun olması halinde bizzat kendisine haber verilmesini istedi. Geçmişte hakemlere bu tür uyarılar sözlü olarak yapılırken, Orta, bu uyarıyı yazılı prosedürle gerçekleştirdi.

Bildiride ayrıca, "Müsabaka öncesinde, sırasında ya da sonrasında sizinle; yöneteceğiniz veya yönettiğiniz müsabakayla ilgili Merkez Hakem Kurulu üyelerimiz ve Hakem İşleri görevlilerimiz dışında herhangi birisi resmi ya da gayri resmi şekilde telefonla, mesajla, bir ortak tanıdık vasıtasıyla ya da bizzat yanınımıza gelerek herhangi bir görüşmede bulunursa veya görüşme talebinde bulunursa lüften anında Merkez Hakem Kurulu Bölge Sorumlunuzu ve beni haberdar edin. Aksi bir durumda disiplin hükümleri uygulanacaktır. Gerekli hassasiyetini göstereceğinize inanıyorum. Müsabakalarınızda başarılar dilerim" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar