MG mart ayında tüm modellerinde kaçırılmaz fırsatlar sunuyor!

MG mart ayında tüm modellerinde kaçırılmaz fırsatlar sunuyor!
MG, Mart ayında çeşitli avantajlar sunarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hem benzinli hem de elektrikli modelleriyle yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunan MG, geniş donanımı ve sınıfının üstünde boyutlarıyla dikkat çeken ZS benzinli modelini takas desteğiyle birlikte 994 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 0 faizli kredi avantajıyla sunuyor.

%100 elektrikli sürüş keyfi sunan MG4 Electric modeli, 577 km WLTP şehir içi menziliyle dikkat çekiyor. Bu modele 200 bin TL'ye 12 ay vade ve %0 faizli krediye ek olarak 70 bin TL'ye kadar takas desteği sağlanıyor. MG4 modelini satın alan müşterilere ise 1 yıllık şarj ve Valueguard Değer Koruma Programı hediye ediliyor. Diğer bir elektrikli model olan ZS EV için de 80 bin TL takas desteği ve 200 bin TL'ye 12 ay vadeli %0 faizli kredi seçenekleri sunuluyor. MG ZS EV modelini satın alan müşterilere de 1 yıllık şarj ve Valueguard Değer Koruma Programı hediye ediliyor.

mg-zs-ev.jpg

TAKAS DESTEĞİ SAĞLANIYOR

Türkiye'de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İngiliz markası MG, Mart ayında sunduğu avantajlı kredi ve takas destekleriyle dikkat çekiyor. C-SUV segmentinin lideri olan benzinli HS modeli için 200 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli ve %0 faizli kredi ve 80 bin TL'ye kadar takas desteği sunuluyor. Ayrıca, benzinli HS modelinde ÖTV muaf müşterilere özel avantajlar sağlanıyor. Özgün tasarımı ve yüksek donanımıyla dikkat çeken benzinli ZS modeli için de 200 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli %0 faizli kredi ve 50 bin TL'ye varan takas desteği sağlanıyor.

mg-hs.jpg

%0 FAİZLİ KREDİ İMKÂNLARI SUNULUYOR

Elektrikli MG modellerini satın alan müşteriler, bir yıl boyunca şarj ücreti ödemiyorlar. MG Türkiye, Mart ayında MG4 Electric satın alan müşterilere hem takas hem de kredi desteği sağlıyor. MG4 Electric modeli için 200 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli %0 faizli kredi ve 70 bin TL'ye kadar takas desteği sunulurken, bu modelin fiyatları 1 milyon 369 bin TL'den başlıyor. ZS EV modeli için de 80 bin TL takas desteği ve 200 bin TL'ye kadar 12 ay vadeli %0 faizli kredi imkânları sunuluyor. MG ZS EV modeli ise takas destekli olarak 1 milyon 729 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. MG müşterilerine sunduğu avantajların yanı sıra "MG ValueGuard Değer Koruma Programı" ile 7 yıl-150.000 km'lik araç ve batarya garantisi, güçlü satış ve servis ağıyla benzersiz bir satın alma deneyimi sunuyor.

mg4-model-ailesi.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar