Levent’te ne oldu? Metrocity’de neden yangın çıktı? Yangının sebebi nedir?

Levent’te ne oldu? Metrocity’de neden yangın çıktı? Yangının sebebi nedir?
İstanbul’un ana arter yollarından biri olan Beşiktaş’a bağlı Büyükdere caddesinde ne oldu? Metrocity’de ne oldu? Olay yerine çok sayıda ekip neden sevk edildi? İşte ayrıntılar

METROCİTY’DE NEDEN YANGIN ÇIKTI?

İstanbul Levent''te Büyükdere caddesi’nde bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Alışveriş merkezinde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangının sebebi henüz belirtilmedi. Yangının sebebi nedir? Can kaybı yaşandı mı? Olay yerine Yangın haberini alan vatandaşlar son durumu merak ederek, "Metrocity AVM''de neden yangın çıktı?" "Metrocity AVM yangını söndürüldü mü?" sorularının cevaplarını araştırıyor. .

İstanbul’un ana arter yollarından biri olan Beşiktaş’a bağlı Büyükdere Caddesi''nde ne oldu? Metrocity’de nede yangın çıktı?  Yangının sebebi nedir? Olay yerine çok sayıda ekip neden sevk edildi?  İşte ayrıntılar...

İstanbul Levent''te Büyükdere Caddesi’nde bir alışveriş merkezinde yangın çıktı. Alışveriş merkezinde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangının sebebi henüz belirtilmedi.  Peki Metrocity AVM''de neden yangın çıktı? Söndürüldü mü? Levent''te AVM yangını son durum ne?.

"CAN KAYBI YAŞANMADI"

Ana arter yollardan biri olan Büyükdere caddesinde bulunan AVM’de yangın çıktı.Yoğun dumanınn hakim olduğu olay yerine pek çok sayıda ekip müdahalede bulunurken İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak tarafından yapılan açıklamada can kaybı olmadığı belirtildi.

YANGININ SEBEBİ NEDİR?

Havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyük ölçüde kontrol altına alındığı belirtilen yangının sebebi henüz açıklanmadı.

SON DURUM NE ? 

Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan Metrocity Alışveriş Merkezi''nin çatı kısmında yangın çıktı. Çalışanlar ve müşteriler tahliye edildi. Çok sayıda ekibin müdahalede bulunduğu yangının büyük bir ölçüde kontrol altına alındığı belirtildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar