Metrobüste son yılların en ünlü oyuncusu var

Metrobüste son yılların en ünlü oyuncusu var
Ünlü oyuncular metrobüse bindiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Bu ünlülerden biri de şimdilerde Dilek Taşı dizisinde rol alan Salih Bademci.

Ünlü oyuncu Salih Bademci, sosyal medya hesabından metrobüse binerken çekilen anlarını takipçileriyle paylaşarak dikkat çekti. Dilek Taşı dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan Bademci'nin, şehir içi ulaşımda metrobüsü tercih ettiği anları Instagram üzerinden paylaştığı ortaya çıktı.

Salih Bademci, metrobüsle seyahat ettiği sırada arkadaşı Nurhan Özenen ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşarak şu notu ekledi: "Metrobüsün en keyifli hali." Arkadaşı Özenen ise fotoğrafa "Bir uçtan diğer uca İstanbul" notunu düştü.

Bu paylaşım, ünlülerin toplu taşıma araçlarını tercih etmelerinin ve sosyal medya üzerinden bu tercihlerini paylaşmalarının bir örneği oldu. Salih Bademci'nin yanı sıra, Selin Demiratar, Attila Atasoy, Mahsun Kırmızıgül, Merve Boluğur gibi tanınmış isimler de son yıllarda trafiğe takılmamak adına metrobüs kullanmayı tercih eden ünlüler arasında yer alıyor. Bu durum, ünlülerin günlük yaşamlarında sürdürülebilir ulaşım araçlarına olan ilgilerini ve çevre dostu hareket etme konusundaki duyarlılıklarını gösteriyor.

656ad1aa4e3fe021786d191a.webp

Metrobüse binen diğer ünlüler

62b3f2e84e3fe01cec9d0be3.webp

MERVE BOLUĞUR

64b127de4e3fe11cc41586d0.webp

MAHSUN KIRMIZIGÜL

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar