Metrobüs kullananlar dikkat! Şoför artık bu duraklarda durmayacak

Metrobüs kullananlar dikkat! Şoför artık bu duraklarda durmayacak
Mega kent olan İstanbul’da metrobüslere yeni yöntem geldi. Artık şoförlerin metrobüsün boş olduğu saatlerde "Duracak" düğmesine basılmadığı taktirinde durakta durulmaması önerildi. İETT tarafından yapılan açıklamaya göre, "Metrobüs işleyişi normal şekilde devam edecek" denildi.

Milyonlarca insanın her gün işten eve, evden işe veya okula vb. gibi yerlere ulaşım aracı metrobüs sıklıkla kullanılıyor. Bazı günler ve saat aralarında metrobüslerin ağzına kadar dolu olduğuna şahit olunuyor.

İETT otobüslerinde kullanılan bir yöntemin ise artık metrobüslerde uygulanmaya başlandığı iddia edildi. Buna göre şoförlerin metrobüsün boş olduğu saatlerde "Duracak" düğmesine basılmaması durumunda duraklarda durmadığı öne sürüldü. Metrobüsün her durakta durduğunu düşünen vatandaşların ise bir sonraki durağı beklemek zorunda kaldığı da öne sürülenler arasında.

İETT''den yapılan açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve metrobüsün işleyişine normal şekilde devam edeceği belirtildi. Metrobüsler her durakta durup yolcu indirme bindirme yapacak. (tv 100)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar