MetLife Hızlaal'dan, yeni 'İlk BES'im' katılımcılarına ek katkı fırsatı!

MetLife Hızlaal'dan, yeni 'İlk BES'im' katılımcılarına ek katkı fırsatı!
MetLife Türkiye, 22 Ocak ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında İlk BES’im planını satın alan müşterilere, 12 ay boyunca %30 devlet katkısına ilave olarak %10 ek katkı fırsatı sunmaktadır.

Türkiye'nin önde gelen ferdi kaza, hayat, tamamlayıcı sağlık sigortaları ve bireysel emeklilik şirketlerinden biri olan MetLife Emeklilik ve Hayat, 22 Ocak - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında 0-18 yaş arası katılımcılar için tasarladığı "İlk BES’im" bireysel emeklilik planına özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, MetLife Hızlaal dijital satış platformu üzerinden İlk BES’im planını satın alan müşteriler, 800 TL'ye kadar olan aylık katkı payı tutarına 12 ay boyunca %30 devlet katkısına ilave olarak aylık %10 ek katkı alma fırsatı elde edecekler.

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, kampanyanın amacını genç yaşlardan itibaren tasarruf bilincini geliştirmek ve çocukların geleceğini güvence altına almak olarak açıkladı. Yurtseven, İlk BES’im planının sunduğu avantajlar arasında Katkı Payı Koruma Güvencesi ile ebeveynlerin vefatı durumunda çocukların katkı paylarını MetLife’ın ödemesi ve eğitim desteğim asistansı gibi hizmetlerin bulunduğunu belirtti.

12.webp

İlk BES’im kapsamında sunulan eğitim desteğim asistans paketi ile müşterilere tıbbi danışmanlık, kariyer koçluğu, atölye programlarından indirimler ve çeşitli hobi kulüplerinde özel indirimler gibi avantajlar sağlanmaktadır.

İlk BES’im ile çocukların geleceğini güvence altına almak isteyen ebeveynler, kampanya koşulları hakkında detaylı bilgi ve başvuru için metlife.com.tr web sitesinde yer alan MetLife Hızlaal’ı ziyaret edebilirler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar