Metin Amir diziden neden ayrıldı? Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal Yargı'dan neden ayrılıyor?

Metin Amir diziden neden ayrıldı? Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal Yargı'dan neden ayrılıyor?
Televizyon ekranlarının popüler dizisi Yargı'da yer alan karakterlerden biri olan Metin Amir'in diziden neden ayrıldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Metin Amir diziden neden ayrıldı? Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal Yargı'dan neden ayrılıyor?

Kanal D'nin sevilen pazar dizisi Yargı, izleyicilerini şok bir ayrılık haberiyle sarsıyor. Metin Amir karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal'ın diziden ayrılma kararı, hayranlarını üzmüş durumda. Peki Metin Amir diziden neden ayrıldı? Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal Yargı'dan neden ayrılıyor?

Dizinin 14 Ocak Pazar akşamı yayınlanan bölümünde senaryo gereği Metin Amir karakteri, Cellat Kadır tarafından vuruldu ve yaşamını yitirdi. NGM yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada, Metin Amir karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal'ın sağlık sorunları nedeniyle diziye ara vereceği belirtildi.

HÜSEYİN AVNİ DANYAL KİMDİR?

Trabzonlu olan ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal, 12 Nisan 1962 tarihinde dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro – Oyunculuk bölümünden mezun olan Danyal, Türk televizyon ve sinemasında uzun yıllardır başarılı bir kariyere sahiptir. Yargı dizisinde canlandırdığı Metin Amir karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Danyal, Dost Eller, Ferhunde Hanımlar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi önemli projelerde de yer almıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar