Metin Akpınar'ın kızlarının kayıp annesi bulundu! Müge Anlı canlı yayında Uğur Dündar detayını açıkladı

Metin Akpınar'ın kızlarının kayıp annesi bulundu! Müge Anlı canlı yayında Uğur Dündar detayını açıkladı
Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı’nın programına çıkmıştı. Anlı tüm Türkiye’nin merak ettiği Orancı’yı Almanya’da buldu. Ümit Besen detayı dikkat çekti.

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden çıkan bir sürpriz ortaya çıkmıştı. İkiz kızları Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının biyolojik kızı olduğunu resmileştirmişti. Nebioğlu, son olarak annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katıldı.

640xauto-001.webp

UĞUR DÜNDAR İDDİALARI REDDETMİŞTİ

Duygu Nebioğlu'nun, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" açıklamasıyla gündeme gelmesiyle Uğur Dündar ortaya atılmış ve keskin bir dille hakkında çıkan iddiayı reddetmişti.

GÖRÜNTÜ VERMEK İSTEMEDİ

Müge Anlı'nın canlı yayınında işlenen konuda yeni detaylar ortaya çıktı. Tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı, Almanya'daki evinde bulundu. Orancı, eşiyle birlikte olduğunu ve çocuklarının kim olduğunun başkalarını ilgilendirmediğini belirterek görüntü vermek istemedi.

uiu.jpg

Müge Anlı, Duygu Nebioğlu'na ve ablasına, "Siz annenize güveniyor musunuz?" diye sorduğunda, Nebioğlu, annesinin bazı şeyleri anlatamama sebepleri olduğunu düşündüğünü ifade etti.

ÜMİT BESEN DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Duygu Nebioğlu'nun babasının Ümit Besen olduğu iddiası gündeme geldiğinde, ablası Dilara uyardı. Nebioğlu ise babasıyla Besen'in arkadaş olduğunu ve bu ilişkinin bir günlük olmadığını, dolayısıyla annesinin Besen'i tanıdığını düşündüğünü belirtti.

Müge Anlı, Ümit Besen'in adının neden geçtiğini sorduğunda, Nebioğlu'nun babasıyla zaman geçirdiğinde sanatçılarla yaşadığı anıları dinlediğini ve Besen'i de babasından duyduğunu ifade etti.

uuol.jpg

“ANNEM ORTAYA ÇIKSIN SORULARINIZI YANITLASIN”

Anlı, Nebioğlu'na, "Annem ortaya çıksın, sorularınızı yanıtlasın" diyerek, konunun daha fazla karmaşıklaşmamasını temenni etti.

BİR İZLEYİCİ DİLARA’NIN BABASININ BAŞKA BİRİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Dilara'nın canlı yayında Suphiye Ormancı'nın 35 yıllık arkadaşı olduğunu söyleyen bir izleyici, Dilara'nın babasının başka bir ünlü isim olduğunu iddia etti.

uui-001.jpg

MÜGE ANLI İSİM VERMEK İSTEMEDİ

Müge Anlı ise bu ismi duyunca şaşkınlığını dile getirdi ve detay vermek istemediğini belirtti.

İBRAHİM TATLISES'İN FİLMİNDE ROL ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Müge Anlı'nın canlı yayınında annesini arayan Nebioğlu, annesinin ünlü isimlerle arkadaşlık yaptığını ve İbrahim Tatlıses'in filminde rol aldığını da belirtti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar