Metin Akpınar'ın kızlarına aylık verdiği para eleştiri oklarının hedefi oldu

Metin Akpınar'ın kızlarına aylık verdiği para eleştiri oklarının hedefi oldu
Usta sanatçı Metin Akpınar'ın yıllar sonra evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmasının ardından, maddi ve manevi destek verdiğini açıklanan Akpınar’ın, DNA testinin ardından kızlarına aylık 500 lira gönderdiği iddia edildi.

DAMLA BAYLAN/GÜNBOYU

Göksel Akpınar’la 62 yıldır evli olan çiftin çocuğu olmadığı biliniyordu. Usta oyuncu Metin Akpınar’ın, yıllar önce yaşadığı ilişkiden Duygu ve Sevgi adında ikizleri olduğu ortaya çıktı.

45612.webp

Yıllar sonra ortaya çıkan ve evlilik dışı olduğu bilinen ikiz kızları hakkında “Yolumuz kesiştikten sonra onlara, eşim Göksel ile birlikte elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık.” demişti.

21.webp

“Metin Akpınar halktan değil kızlarınızdan özür dilemeli!” başlıklı bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Metin Akpınar’ın ikiz kızlarına yaptığı maddi desteği öğrendiğini açıkladı.

3628974-1680355934871ac0f91fb9e47af240e1.jpg

Akay, “Ben maddi olarak yaptığı desteği de öğrendim. DNA testi ile kızların babası olduğu kanıtlanınca, Metin Akpınar ikiz kızlarına ayda en çok 500 TL göndermiş. Evet, koskoca Metin Akpınar’ın maddi destek dediği bu. Manevi destek ise hiç yok!” açıklamasını yaptı.

652130.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar