Messi'yi tehdit eden Meksikalı boksör öfke kustu

Messi'yi tehdit eden Meksikalı boksör öfke kustu
Meksika ile oynadığı müsabaka sonrası rakip formayı ayağıyla ezen Lionel Messi tepki çekti. Arjantinli yıldız tepki gösteren isimlerden bir tanesi de Meksikalı boksör Canelo Alvarez olurken, boksun efsane ismi Mike Tyson'dan Messi'ye hiç beklemediği bir destek geldi.

2022 Katar Dünya Kupası C Grubu karşılaşmasında Arjantin, Meksika''yı 2-0 mağlup etti. Tangocular soyunma odasında sevinirken paylaşılan görüntülerde Messi''nin ayağıyla Meksika formasını ittiği görüldü. Bu olay, Meksikalı ünlü boksör Canelo Alvarez''i bir hayli sinirlendirdi. Ünlü boksör sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Messi''ye tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı:

"Messi''nin formamız ve bayrağımızla yeri temizlemesini gördünüz mü? Onu bulmamam için Tanrı''ya dua etsin. Ben nasıl Arjantin''e saygı duyuyorsam, o da Meksika''ya saygı duymalı" paylaşımında bulundu.                                                                                                                                                          

Yaşanan bu durumun ardından boks dünyasının efsane isimlerinden olan Mike Tyson, Messi''yi savundu.

Tyson konuyla alakalı yaptığı açıklamada "Canelo diye biri Messi''yi tehdit etmiş. Eğer Messi''ye dokunmaya cüret ederse yıllar sonra ringe çıkmak zorunda kalırım" ifadelerine yer verdi.

AGUERO VE FABREGAS DA MESSİ''Yİ SAVUNDU

Soyunma odasında görünüşe göre kramponunu çıkartırken, herhangi bir kasıt olmadan Meksika formasını hareket ettirdiği görülen Messi ile Canelo arasındaki gerginlikte arabuluculuk rolünü ise bir başka futbol efsanesi Sergio Agüero üstlendi. 

Canelo''nun sorun çıkartmak için bahane bulma arayışında olduğunu öne süren Agüero, "Futbolu ya da soyunma odasında neler olduğunu kesinlikle bilmiyorsun. Formalar oyuncular maçta terlediği için her zaman yerde kalır" dedi.

Messi ile Barcelona''da birlikte top koşturan Cesc Fabregas da Messi''yi savunurken, formaların yıkanmadan önce yerde bırakılmasının normal olduğunu belirtti. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar