Messi'nin yanından bir saniye bile ayrılmayan gizemli koruması, öyle sıradan bir isim değil

Messi'nin yanından bir saniye bile ayrılmayan gizemli koruması, öyle sıradan bir isim değil
Lionel Messi'yi adım adım takip eden korumanın kim olduğu ortaya çıktı.

ESMA KARAYEL-GÜNBOYU

Fransa League 1 ekibi Paris Saint Germen'den ABD MLS takımı Inter Miami'ye transferiyle ses getiren Lionel Messi, ABD'yi sallamaya devam ediyor.

Takımıyla Kuzey ve Orta Amerika takımlarının oluşturduğu Leagues Cup'ı kazanan ve oynadığı oyunla alkış alan Messi, bir konuda taraftarlarının tepkisini çekiyor.

Maçlarda ve kamusal alanda dahil bir kuyruk gibi Arjantinli yıldızı takip eden bir korumanın olması, eleştirilere neden oldu.

Bu korumanın basit bir koruma değil, Inter Miami sahibi David Beckham tarafından özel olarak seçilmiş, geçmişte ABD ordusuyla Irak ve Afganistan’da görev yapmış eski bir asker.

Yassine Chueko isimli korumanın geçmişte MMA'in yanı sıra tekvando ve boks gibi dövüş sanatlarıyla da uğraştığı kaydedildi.

Korumanın, son zamanlarda artan taraftarların saha içine girme olayına karşı alındığı ve Messi'nin gelişinin ABD'de büyük yankı uyandırmasına karşı tutulduğu, İngiliz basını tarafından yazıldı.

Inter Miami’nin Cincinnati’ye karşı oynadığı maçta, Messi son dakikada gelen beraberliği kutlarken, Chueko’nun kutlamaları denetlemek üzere saha kenarına doğru koştuğu görülmüştü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar