Merve Yıldırım kimdir? Merve Yıldırım kaç yaşında, nereli, ne mezunu?

Merve Yıldırım kimdir? Merve Yıldırım kaç yaşında, nereli, ne mezunu?
'İlker Karagöz ile Çalar Saat Programı'nı sunan Merve Yıldırım'ın kim olduğu insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok kişi internette Merve Yıldırım'ın hayatını araştırıyor. Peki Merve Yıldırım kimdir? Merve Yıldırım kaç yaşında, nereli, ne mezunu?

Fox TV ekranlarında yer alan 'İlker Karagöz ile Çalar Saat Programı'nın hafta sonu yayınlanan bölümlerinde sunuculuk yapan Merve Yıldırım insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Merve Yıldırım kimdir? Merve Yıldırım kaç yaşında, nereli, ne mezunu?

MERVE YILDIRIM KİMDİR?

Merve Mina Yıldırım, 15 Kasım 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Özel Marmara Radyo TV Gazetecilik Anadolu Meslek Lisesi'nde okuyan Merve Yıldırım Maltepe Üniversitesini kazanmış ve mezun olmuştur. Gazetecilik kariyerine Atv Haber'de lise 2. sınıfta staj yaparak adım atan Yıldırım, bu dönemde diksiyon ve İngilizce eğitimleri almıştır.

Stajının ardından Star TV Magazin Servisi'nde muhabir olarak çalışmaya başlayan Merve Yıldırım, kültür, sanat ve magazin alanlarında kendisini geliştirmiş ve çeşitli röportajlar gerçekleştirmiştir. Daha sonra Kanal D Magazin ve TRT Müzik'te sunuculuk ve spikerlik kariyerini sürdürmüştür.

Haber sunarken doğaçlama konuşma yeteneğiyle dikkat çeken Yıldırım, 8 yılı aşkın bir süre muhabirlik yapmıştır. 25 Mayıs 2018'den itibaren sunduğu "Benden Söylemesi" programıyla geniş bir izleyici kitlesi kazanan Merve Mina Yıldırım, aynı zamanda FOX TV'de sabahın ilk saatlerinde yayınlanan "Çalar Saat Hafta Sonu" programıyla da ekranlarda yer almaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar