Merve Boluğur kimseye aldırmadı, dudak dudağa...

Merve Boluğur kimseye aldırmadı, dudak dudağa...
Ünlü oyuncu Merve Boluğur, bir mekanda kimseye aldırış etmeden bir erkekle dudak dudağa yakalandı.

Merve Boluğur, son zamanlarda sık sık gündeme gelen açıklamaları ve ilişki hayatıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Eser Yenenler’in "Linç" adlı YouTube programında yaptığı çarpıcı açıklamalarla tanınan Boluğur, "Geyşa olmayı seviyorum, bıraksan ayağını bile yıkarım" sözleriyle gündeme oturmuştu.

DJ Mert Aydın ile olan evliliği sadece 53 gün süren ünlü oyuncunun son zamanlardaki açıklamaları ise magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Boluğur, "İkinci kere denedim gene olmadı ama üçüncüyü de yapacağım, çocuk istiyorum" diyerek çocuk sahibi olma isteğini dile getirmişti.

Ancak, Merve Boluğur'un bu açıklamalarına rağmen ilişki hayatındaki gizemli sürprizler de dikkat çekiyor. Muhabironline'ın haberine göre, Boluğur bir mekanda gizemli bir erkekle dudak dudağa, sarmaş dolaş görüntülendi. İkili, mekandan el ele çıkarak taksiye binip evlerinin yolunu tuttu.

Bu olay, Merve Boluğur'un ilişki hayatındaki sürpriz gelişmeleriyle birlikte magazin gündemine yeniden oturmasına neden oldu. Ünlü oyuncunun ne diyeceği ve yaşananlar hakkında nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

640xauto.webp

ggi4zh8beaa-mzs.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar