Nani'den sonra ilk kez o başardı

Nani'den sonra ilk kez o başardı
Fenerbahçe'de son haftalarda yükselen performansı ile dikkat çeken Mert Hakan Yandaş, uzun süredir dikkatleri üzerin çekmeyi başardı. Fenerbahçe'nin Göztepe karşısında 2-0 galip geldiği maçta da asist yapmayı başaran Yandaş, bir zamanlar Fenerbahçe forması giyen Nani'nin asist serisini yakalamayı başardı.

Lige isteği şekilde giriş yapamayan Fenerbahçe, son haftalarda ise yoluna dolu dizgin devam ediyor. Bu hafta Göztepe ile karşılaşan sarı lacivertiler, rakibini 2-0 gibi net bir skorla geçmeyi başarırken, takımın başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş da bir ilke imza attı.

Son dönemde verdiği paslarla skora etki eden Mert Hakan Yandaş, Göztepe karşılaşmasının 5. dakikasında da Serdar Aziz''e gol pasını veren oyuncu oldu.

Trabzonspor, Kayserispor, Galatasaray maçları sonrasında Göztepe mücadelesinde de sahne alan milli oyuncu, üst üste 4 karşılaşmada asist yapmayı başardı.

NANİ''Yİ YAKALADI!

28 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2016''dan bu yana Fenerbahçe formasıyla üst üste dört Süper Lig maçında asist yapan ilk oyuncu oldu.

En son Luis nani, 2016 yılında üst üste dört karşılaşmada gol pası vermişti.

Bu sezon ilk 24 resmi maçında yalnızca 2 asist yapan Mert Hakan, son dört maçtaki performansıyla asist sayısını 6''ya yükseltti. 27 yaşındaki oyuncu bu sezon ilk asistini 4 Kasım''da Avrupa Ligi''nde Royal Antwerp''e karşı yapmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar