Mersin'de büfelere kadın eli değdi

Mersin'de büfelere kadın eli değdi
CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında üretilen ekmeklerin satıldığı büfeleri kadınlara tahsis etti.

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, yakın zamanda ekmek büfelerinde yeni satış modeline geçti. Yeni model, kadınlara iş hayatında alan açarken, satış kapasitesinde de artış sağladı. Ekmek büfelerinde çalışkanlığı, hijyeni ve güler yüzüyle vatandaşların takdirini toplayan kadınlar, ekonomik özgürlüklerini elde ederek, kendi ayakları üzerinde duruyor. Her biri ayrı bir zorlu hayat mücadelesine ve hikayeye sahip olan kadınların ortak noktası iş arayışı. Buluşma noktaları ise MER-EK Halk Ekmek Büfeleri.

YENİ İŞLERİNDEN MEMNUNLAR 

Her biri ayrı bir zorlu hayat mücadelesine ve hikayeye sahip kadınların ortak noktası iş arayışı. Buluşma noktaları ise MER-EK Halk Ekmek Büfeleri. Sabahın erken saatlerinde fabrikadan gelen taptaze ekmekleri çalışkanlık, hijyen ve güler yüzle gün boyu vatandaşlara ulaştıran kadınlar yeni işlerinden oldukça memnun. 

PLANLAR YENİLENDİ

Ekmek büfelerinin sayısı ve yerleşim planıyla ilgili düzenlemelere giden MER-EK yetkilileri, eski modeldeki hataları tespit ederek iyileştirme yolları geliştirdi. Eski modele göre belirli lokasyonlarda yakın aralıklarla konuşlandırılan toplam 54 büfeyle günlük 35 bin ekmek satışına ulaşılıyordu. Yeni modelle nüfus yoğunluğu ve talepler dikkate alınarak büfelerin yerleşim planları yeniden ele alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar