Merkezefendi’de Karne Şenliği kaldığı yerden devam ediyor

Merkezefendi’de Karne Şenliği kaldığı yerden devam ediyor
Merkezefendi Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin yarıyılını tamamlayan öğrencilere özel bir etkinlik düzenleyerek, karnelerini alacakları günü kutlamaya hazırlanıyor. Belediye tarafından organize edilen "Karne Şenliği" 24 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Minik öğrenciler, karne şenliğinde birbirinden renkli etkinliklerle karşılaşacak. Saat 12.00'de başlayacak olan şenlikte, müzik, dans, oyun ve eğlence dolu anlar yaşanacak. Etkinlikler arasında, 'Obur ile Geveze Define Peşinde' adlı çocuk tiyatrosu, dans gösterileri, boyama etkinlikleri, maskotlar, bubble şov, şişme oyun grupları, karaoke ve sihirbazlık gösterileri bulunacak.

Çocuklara gün boyunca pamuk şeker ikramları ve çeşitli hediyeler sunulacak. Özellikle çocukları düşünerek hazırlanan etkinlikler arasında, 'Obur ile Geveze Define Peşinde' isimli tiyatro oyunu, 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde üç seans olarak sahnelenecek. Ayrıca, saat 16.00'da gerçekleştirilecek sihirbazlık gösterisi de renkli anlara eşlik edecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Birbirinden güzel etkinliklerin yer alacağı karne şenliğimiz, kaldığı yerden devam edecek. Tüm çocuklarımızı bu özel günümüze davet ediyorum" dedi. Öğrencilerin, karnelerini almanın mutluluğunu paylaşacakları bu özel gün, Merkezefendi'de renkli ve coşkulu anlara sahne olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar