Mercedes-Benz yeni konsept otomobili ve elektrikli ürün gamıyla IAA Münih'te

Mercedes-Benz yeni konsept otomobili ve elektrikli ürün gamıyla IAA Münih'te
Concept CLA Class, EQA, EQB ve EQV Uluslararası Otomobil Fuarı’nda dünya sahnesine çıkıyor.Mercedes-Benz, 1897’deki ilk IAA’dan (Uluslararası Otomobil Fuarı) bugüne kadar düzenli olarak katıldığı, sektörün en önemli fuarlarından birine yine damga vurmaya hazırlanıyor.

Münih’te 4-10 Eylül arasında düzenlenecek olan IAA Münih’te yeni Concept CLA Class’ı dünya sahnesine çıkaracak olan Mercedes-Benz elektrik ve dijitalleşme çağında yeni vizyonunun ipuçlarını vermeyi hedefliyor. 1886’da otomobili icat eden Mercedes-Benz, “Defining Class” sloganıyla lanse ettiği otomobille şirketin estetik ve olağanüstü tasarım, uzun menzilli verimlilik, öncü inovasyon, sürdürülebilir malzemeler ve tamamen yeni işletim sistemi MB.OS aracılığıyla segmenti yükseltme vizyonunu yansıtıyor.

d3c88128-09c6-49d5-9e1e-a4e93f7d4a74-w.jpg

Son üç ay içinde tanıtılan üçüncü model olan, elektrikli ve plug-in hibrit olarak sunularak E-Serisi’ni tamamlayan All Terrain’in dünya prömiyerinin yanı sıra, EQA, EQB ve EQV’nin etkinlik prömiyerleri de IAA Münih’te gerçekleştirilecek. Mercedes-Benz alanını ziyaret edenler Mercedes-AMG, G-Serisi, Mercedes-Maybach ve Mercedes-Benz Ticari Araçlar da dahil olmak üzere tüm Mercedes markalarındaki elektrikli araçları ‘Açık Alan’da deneyimleyebilecekler. ‘Açık Alan’da ayrıca Mercedes-Benz’in elektrikli bir gelecek vizyonunun uç noktalarını temsil eden VISION EQXX ile Vision One-Eleven da yer alacak.

e404f6ae-4a71-4da2-ad25-1d5573e89baf-w.jpg

74df8194-e369-4c18-ba61-0be70df92eb0-w.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar