Meral Akşener’den dikkat çeken yerel seçim mesajı!

Meral Akşener’den dikkat çeken yerel seçim mesajı!
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener'in konuşmasında öne çıkan mesajlar şu şekilde:

“Yerel seçimler yaklaşıyor, ancak yereldeki sorunlar yerine suni gündemler konuşuluyor. Siyasi partilerin şehirler için ürettiği çözümler yerine her gün ortaya atılan yün yumakları tartışılıyor. Biz İYİ Parti olarak milletimiz ve memleketimiz için vizyonumuzu, çözümlerimizi ve projelerimizi ortaya koyarak rekabetimizi sürdürüyoruz.

Yaşanabilir şehirler inşa edeceğiz, toplu taşımayı ön planda tutan, güvenli ve konforlu seyahat imkanı sağlayan bir vizyonla hareket edeceğiz. Ulaşım hizmetlerini sistemli bir süreç yönetimiyle yürütecek, kentsel hareketlilik ihtiyaçlarını dikkate alacağız. Ulaşım hizmetlerini tasarlarken şehirlerimizin genişleme, nüfus artışı ve imar planlarını göz önünde bulunduracağız.

Ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacak, öğrencilere belirli saatlerde ücretsiz ulaşım imkanı sunacağız. Büyükşehirlerde metro ve hafif raylı taşıma ağlarını genişleterek yaygınlaştıracağız. Belediye otobüslerinin hizmet kalitesini artırarak kapsama alanını genişleteceğiz. Şehir içi ulaşım ağı ile otogar, tren garı, havalimanı gibi ulaşım merkezlerini entegre edeceğiz. Denize kıyısı olan şehirlerde deniz yolu ulaşımını yaygınlaştıracağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar