Meral Akşener: Küçücük bir çocuğumuza yaşatılanlar düpedüz tecavüzdür

Meral Akşener: Küçücük bir çocuğumuza yaşatılanlar düpedüz tecavüzdür
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tarikat lideri Yusuf Ziya Gümüşel'in kızının 6 yaşında evlendirmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Akşener, “6 yaşındaki küçücük bir çocuğumuza yaşatılanlar; büyük bir sapkınlıktır, çürümüşlüktür ve düpedüz tecavüzdür” dedi.

MERAL AKŞENER: KÜÇÜCÜK ÇOCUĞUMUZA YAŞATILANLAR DÜPEDÜZ TECAVÜZDÜR

İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı''nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel''in, kızının 6 yaşında evlendirildiği ortaya çıktı. Bu evliliğe tepkiler çoğalırken Akşener de sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

“BÜYÜK BİR SAPKINLIK, DÜPEDÜZ TECAVÜZ”

İYİ Parti lideri Akşener, şunları söyledi: "Dini bir cemaatin kisvesi altında, 6 yaşındaki küçücük bir çocuğumuza yaşatılanlar; büyük bir sapkınlıktır, çürümüşlüktür ve düpedüz tecavüzdür! Bu alçaklığın örtbas edilmesine asla izin vermeyeceğiz! Evlatlarımızı tüm kirli ellerden her daim koruyacağız!" ifadelerini kullandı.

 

 

 

NE OLMUŞTU?

İsmailağa Cemaati''ne bağlı Hiranur Vakfı Onursal Başkanı Yusuf Ziya Gümüşel''in kızının 6 yaşında evlendirildiğine dair fotoğraflar ortaya çıktı. Küçük kızın 6 yaşında evlendirildiği, 13 yaşında da nişanının yapıldığını ispatlayan fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar