Akşener’den Yozgat’ta seçim mesajı: Biz kazandık! Sebebini söyleyeyim

Akşener’den Yozgat’ta seçim mesajı: Biz kazandık! Sebebini söyleyeyim
Yozgat’taki mitingde Meral Akşener “Biz kazandık! Sebebini söyleyeyim. Haramilerin saltanatını beraber yıkacağız” diyerek vatandaşa seslendi.

GÜNBOYU/ AHMET UNUTGAN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yozgat'ta konuştu. Akşener "Biz kazandık! Sebebini söyleyeyim. Haramilerin saltanatını beraber yıkacağız” dedi.

Akşener’in konuşmasında öne çıkanlar şöyle:

"KAZANDIK, BİZ KAZANDIK"

İşinizi gücünüzü bırakıp buraya gelmişsiniz. Önce cumalarınız mübarek olsun, dualarınız kabul olsun. Buraya geldiniz Allah hepinizden razı olsun; hakkınızı helal edin. Kazandık, kazandık. Buraya gelirken bazılarının konuşmalarını gösterdiler, Recep bey diyor ki; 'Çirkeflik yapan kaybeder'. Birinci turda kazanacağız. 50 yıllık siyasi hafızam var. Ben böyle rezil bir seçim görmedim. Kadınlara sürtük, çukur dendi. Tarımda iflasın eşiğine gelen çiftçilerimize şükürsüz dediler.

"PAZAR GÜNÜ KENDİME VE KEMAL'E OY İSTİYORUM"

Siz böyle bir zihniyete hadi oradan diyeceksiniz. Yozgat'a çivi çakmamışlar. Suriyelilerin geldiği gençlerin işsiz geldiği hızlı trenin tren olmadığı bir şehir. Her genç annesini anneannesini götürüyor bir oy Meral'e bir oy Kılıçdaroğlu'na verdiriyor. Ben de bir anneyim Pazar günü kendime ve Kemal'e oy istiyorum.

"100 BİN ÖĞRETMEN ATAYACAĞIZ"

100 bin öğretmen atayacağız. Bütün köy okullarına öğretmen ve veteriner atayacağız. Çiftçiye kredinin bir yıl sonra ödemesini sağlayacağız. Çiftçiye mazot gübre indirimli vereceğiz. 18-26 yaş grubuna ve ev kadınlarına şart ileri sürmeden aylık 2 bin 500 lira maaş bağlayacağız. Haramilerin saltanatını beraber yıkacağız.

"HEPSİ GİDECEK"

Kaçamazlar merak etmeyin. Bu devlet büyük devlettir kaçamazlar. Başkentte gencecik bir akademisyen katledildi. Uçan kuştan haberi olanlar ne azmettireni ne katili bulamadı. Sinan Ateş'in katillerini bulacağız. 15 Mayıs'tan itibaren katiller hukuka teslim edilecek. Vallahi billahi sorulacak. Şimdi Suriyeliler 2 sen içerisinde derhal gidecek. Gençler azıcık dinleyin beni. 7 trilyon dolarlık bir hacim var bizim sınırdaşlarımızla. Yaklaşık 10 milyon mülteci var diyorlar. Bakın hepsi gidecek ama 7 trilyon dolarlık bir hacmi heba ettiler.

"RECEP BEY EMEKLİ OLACAK"

Dünyanın en iyi mercimeği burada yetişiyor ama biz Kanada'nın çiftçilerini zengin ediyoruz. Ama 14 Mayıs akşamı helal oylarınızla Kılıçdaroğlu 13. cumhurbaşkanı olacak. Recep Bey de emekli olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar