"Yandaşların cebine para girsin diye şeker fabrikalarını da sattılar"

"Yandaşların cebine para girsin diye şeker fabrikalarını da sattılar"
Memleket ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Kayseri’ye de uğradı. Şehirde kalabalık önünde konuşma yapan Akşener, “Çalanlar çırpanlar hazinedeki parayı tüketti milletin cebinde para kalmadı. Şeker fabrikalarını göz göre göre sattılar. Şeker fabrikalarını yandaşların cebine para girsin diye sattılar” dedi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, yurt gezileri kapsamında Kayseri’yi ziyaret etti. Kayseri Merkez’de Başbakan Akşener sloganları ile karşılanan Meral Akşener vatandaşlara seslendi.

Akşener, “Esnaf gezilerimizden iktidar çok rahatsız. Alıştılar vatandaşı birbirine düşürerek bedava oylar almaya. Artık devran döndü. Türkiye’nin vatandaşın sesi olan bir partisi var artık. Vatandaşın sesi artık İYİ Parti’dir” dedi.

Sivaslı bir çiftçi Akşener’den söz isteyerek, “Biz artık ekip biçemiyoruz. Nerde bu devlet nerde bu hükümet” diye isyan etti. Sözlerine devam eden çiftçi, “Biz çiftçi olarak üretmek istiyoruz. Biz tarlaya gidecek mazot parası bulamıyoruz. Artık üretim ekipmanlarımızı da satmaya başladık. Ben 2017 yılından beri şeker pancarı ekemiyorum. Hükümet bize destek sağlamalı ancak sağlamıyor. Siz İYİ Parti lideri olarak iktidara geldiğinizde bize destek sağlayacağınıza söz veriyor musunuz?” diye sordu. Akşener, iktidara geldiklerinde destek vereceklerini söyledi.

Başka bir çiftçi ise “Tarımda ekilmedik alan bırakmayın diyorlar ancak arazilere su vermiyorlar. Ben bir çiftçi olarak İYİ Parti’nin iktidarında bu sorunların çözüleceğini düşünüyorum. İYİ Parti tüm Türkiye’ye şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Çalanlar çırpanlar hazinedeki parayı tüketti milletin cebinde para kalmadı diyen Akşener, “Çiftçimizin ve vatandaşımızın sesinin duyurulması gerekiyor. Ben her fırsatta vatandaşlarımızın sesini Milletin kürsüsünde duyurmaya çalışıyorum. Arıcılık yapan bir vatandaşımız arılarına şeker alamadığı için arılarının öldüğünü bu sebeple evini satmak zorunda kaldığını söyledi. 800 bin liralık evini 600 bin liraya söyleyen arıcımız şeker bulamadığı için satın da alamadığını ifade etti. Şeker fabrikalarını göz göre göre sattılar. Şeker fabrikalarını yandaşların cebine para girsin diye sattılar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar