Meral Akşener: Tuhaf bir dönemden geçiyoruz

Meral Akşener: Tuhaf bir dönemden geçiyoruz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaaliler Belde Belediye Başkanı Selahattin Gökçe'yi ziyareti öncesi kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

MERAL AKŞENER: TUHAF BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

Kendisini görmeye gelenlerle selamlaşan Akşener burada önemli açıklamalarda bulundu. Kendisine sevgi gösterilerinde bulunan halka hitap eden Akşener şunları söyledi:
 
"Köylünün, besicinin çaresizlik içinde olduğu tuhaf bir dönemden geçiyoruz. Çiftçinin üretim ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı ürünlerin fiyatlarının yükseldiği, sulama yapmak için harcadığı elektrik parasının uçup gittiği bir Türkiye''de yaşıyoruz. Ama Sayın Erdoğan''ın 24 milyarı Haririler''in cebine koymakta bir dakika tereddüt etmediği bir dönemden geçiyoruz.
 
Bahsi geçen parayla bütün köylülerimizin, üreticimizilerin gübre sorunu çözülür, nisan ayında çiftçilerimiz gübrelerini bedavaya temin edebilirdi. Sayın Erdoğan bunun yerine 24 milyarı Hariri''nin cebine koydu. Bu harami dönem daha fazla gitmez. Senin çocuğun aldığı yüksek puana rağmen atanamıyorken, gençlerin yarına dair umutları kayboluyorken yaşadığımız düzen harami bir düzendir.
 
Esnafları geziyorum çünkü onlar bu ülkenin belkemiği o dükkanlarda her sosyal kesimden insanla karşılaşırsanız o dertleri kamuoyu gündemine getirirsek herkes bu sorunları konuşursa siz kazanırsınız. Ama insanı insana düşman eden ayrıştırıcı bir dil üzerinden siyaset yapılmaya devam edildiğinde şapkasını asan seçilir kaybeden siz olursunuz.
 
Siyasetçiye seçmen velinimetimdir dedirtirsek siz kazanırsınız...."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar