Meral Akşener Levent Gültekin'i yalanladı: Mahkemeye vereceğim

Meral Akşener Levent Gültekin'i yalanladı: Mahkemeye vereceğim
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında, "Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum? Ben onlara geçit vermem" dediğini iddia eden yorumcu Levent Gültekin’i yalanladı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV'de konuk olduğu FOX TV’de İlker Karagöz ile Çalar Saat programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Akşener'in dün gazeteci Levent Gültekin’in ortaya attığı yeni iddiayla ilgili yanıtı merak konusuydu. Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, "Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum? Ben onlara geçit vermem" dediğini iddia eden yorumcu Levent Gültekin’i yalanladı.

Akşener, Gültekin'in bu iddiasını reddederek “Mahkemeye vereceğim. Öyle bir sözüm olmadı” dedi.

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Levent Gültekin,Youtube kanalından yaptığı açıklamalarda şunları söylemişti:

“Meral Akşener, seçimlere bir buçuk yıl vardı, bir gün beni aradı. Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek ‘bunlar kendilerini ne zannediyor. Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum. Ben onlara geçit vermem dedi.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar