Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce; Faturanızın yüzde yüz düşmesini itiyorsanız ampulü söndürün

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce;  Faturanızın yüzde yüz düşmesini itiyorsanız ampulü söndürün
Muharrem İnce; "Biz ittifakların seçim döneminde konuşulmasından yanayız. Ortada henüz seçim yokken ittifakları konuşmanın siyasi partinin azminin düşüreceği, siyasi partinin iddiasını yok edeceğini düşünüyoruz. Dolaysıyla biz Memleket Partisi olarak 50+1 alacakmış gibi tek başımıza iktidar olacak gibi çalışacağız.’’dedi.

GÜNBOYU SAVAŞ KALKAN

Tokat'ta gelen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce,  bir dizi ziyaretlerde bulunmak Ankara'dan kara yolu ile Tokat'ta geldi.  İnce ilk olarak Zile ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Zile Başkanlığı ile Tokat İl Başkanlığı binalarının açılışını gerçekleştirdi.

ince-10.jpg

Burada bir basın mensubunun "Kılıçdaroğlu'nun tezkereye hayır oyu verip, Kandil'i PKK'nın başına yıkacağız" sözü tartışmalara neden oldu. Neler söylersiniz" sorusuna, "Biz ilkeli bir siyasetten yanayız. Diyarbakır'a gidip özerklik konuşup, Trabzon’a gidip şehit babası, İzmir'de Atatürkçü, Yozgat'ta Kandil bombacısı olamayız. Ne diyorsak o. Zile'de söylediğimizi, Diyarbakır'da söyleriz.  

Diyarbakır'da söylediğimizi Trabzon'da söyleriz. Edirne'de söyleriz. Biz konjektörel siyaseti doğru bulmuyoruz. Biz memleketin geleceği için, Memleket Partisi olarak 81 vilayetimizde 780 bin kilometre kare, her bir karış toprağında aynı şeyleri söyleyeceğiz. Oy almak için insanlara yalan söylemeyeceğiz. Bizim milletvekillerimiz tezkerede evet oyu verdiler. Çünkü geçmişten bu yana sözü edilen yabancı asker sözcüğü geçmişteki tezkerelerde de vardı. Bu teknik olarak yazılan bir şey. 2 yıl olmasına şerh koyduk. Ama bundan önceki de 18 aydı tezkere zaten, onun için bizim tavrımız nettir. Bu siyasi duruşumuzu her yerde göstereceğiz" dedi. 

ince-8.jpg


“50+1 ALACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

‘3'ncü bir ittifak olur mu?’ sorusuna ise İnce, "Biz ittifakların seçim döneminde konuşulmasından yanayız. Ortada henüz seçim yokken ittifakları konuşmanın siyasi partinin azminin düşüreceği, siyasi partinin iddiasını yok edeceğini düşünüyoruz. Dolaysıyla biz Memleket Partisi olarak 50+1 alacakmış gibi tek başımıza iktidar olacak gibi çalışacağız. Seçime yakın bakacağız.  Bu yorgun iktidarı değiştirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.  

ince-2.jpg

“FATURANIZIN YÜZDE YÜZ DÜŞMESİNİ İSTİYORSANIZ AMPULÜ SÖNDÜRÜN”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tokat’ın Zile ilçesinde partisinin ilçe başkanlığı açılığını gerçekleştirdi. İlçe başkanlığı önünde konuşma yapan İnce, iktidara ve muhalefete yüklendi. İnce, “Ayda yılda bir markete gitmiş fiyatlar ucuz diyor. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı açıklama yapıyor, yüzde 7 tasarruf etmek için evinizi 23 derece değil, 22 derece ısıtın diyor. Ben buradan sesleniyorum, faturanızın yüzde yüz düşmesini istiyorsanız, ampulü tamamen söndürün” dedi.

ince-11.jpg

Konuşmasına iktidara yüklenerek devam eden İnce, “Bugün iktidarda olanlar vaktiyle Ecevit’in sağlığı üzerinden siyaset yapmışlardı. Biz Erdoğan’ın sağlığı üzerinden siyaset yapanlardan değiliz. 

Ben Erdoğan’a iki şekilde dua ediyorum. Bir, Allah sağlık versin şifa versin. İki, iktidardan gitsin. Erdoğan sağlıkla çoluk çocuğuyla daha uzun süre yaşasın. Kenan Evren kadar yaşasın. Yaşasın ki bu millete ne kötülükler yaptığını kendisi de görsün.” diye konuştu.

ince-5.jpg


Memleket Partisi’nin ilkeli siyaset yaptığını dile getiren İnce, “Biz ilkeli siyaset yapacağız. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz. Tezkereye ‘Hayır’ deyip, ikinci gün ‘Kandil’i bombalayacağız’ demeyeceğiz. Tezkereye evet diyorsan, Kandil’i de bombalarsın. Biz millet düşünen siyaset yapacağız. Konjonkturel siyaset değil“ diyerek muhalefete yüklendi.

ince-6.jpg

Memleket Partisi Zile İlçe Başkanlığı’nın açılışından sonra folklor ekibiyle halay çeken İnce, Zile esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

ince-9.jpg

Zile Engellilere Meslek Kazandırma Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Muharrem İnce, derneğin “Biz bir aileyiz” sloganıyla başlattığı el izi duvarına, Memleket Partisi’nin mavi rengini seçerek, mavi el izini bıraktı.

ince-4.jpg

Programına Zile Ticaret Odasıyla devam eden İnce, Zile pazarında pazarcılarla bir araya geldi. Temaslarının ardından İnce, Tokat’a devam etti.

ince-7.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar