Doktorlar’ın Zenan’ı tesettüre girdi…

Doktorlar’ın Zenan’ı tesettüre girdi…
Bir döneme damgasını vuran Doktorlar dizisinde Zenan karakterini canlandıran Melike Güner, bir süredir ekranlardan uzak bir hayat yaşıyordu. Şimdilerde reyting rekortmeni olan Ömer projesiyle tekrardan ekranlara gelen güzel oyuncunun değişimi gözlerden kaçmadı. İşte Güner’in son hâli…

Doktorlar dizisinde Zenan karakteriyle hafızalarda yer edinen Melike Güner, tesettüre girdi. Ömer dizisiyle seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncunun, kapalı hâlini gören bazı sosyal medya kullanıcıları "Keşke hep böyle kalsa"  yorumlarında bulundu.

 

 

Diziyle yıldızını parlatan başarılı oyuncu, oynadığı Doktor Zenan karakteriyle seyircinin ilgisini kazanan Güner, şimdi ise Ömer dizisiyle tekrardan setlere geldi. Güzel oyuncunun, değişimi sosyal medyada gündem oldu.

MELİKE GÜNER TESETTÜRE GİRDİ!

Defalarca tekrarları izlenen Doktorlar dizisinin Zenan’ı, Melike Güner tesettüre girdi. Melike Güner''in o hâlini ise oyuncu arkadaşı Aylin Kontente sosyal medya hesabından paylaştı.

 

omer-002.jpg

 

Kısa sürede beğeni ve yorum alan Güner’in paylaşımına bazı kullanıcılar "Keşke hep böyle kalsa" yorumlarında bulunuldu. (Karar)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar