Melih Gökçek, soğan ve patates fiyatlarının artmasını dış güçlere bağladı!

Melih Gökçek, soğan ve patates fiyatlarının artmasını dış güçlere bağladı!
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile son günlerde patates ve soğan fiyatlarındaki rekor artışa yönelik "Tamamen Erdoğan’ın düşmesini isteyenlerin oyunu" yorumunu yaptı.

Serpil Demir / Günboyu 

İnşaatı yarıda bırakılan ve Ankara halkına 750 milyon dolara mal olan Ankapark faciasının sorumlusu olan eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile mizah sayfalarının konusu olmaya devam ediyor. 

Türkiye''de gündemin bir numaralı maddesi hayat pahalılığı ve artan enflasyon olmaya devam ederken, son olarak 30 lirayı geçen soğan ve artan patates fiyatları hakkında Gökçek''ten olay yaratacak bir yorum geldi.

Gökçek, 14 Mayıs seçimleri öncesinde yaşanan zamların "Erdoğan''ın düşmesini isteyenlerin oyunu" olduğunu iddia ederken, Türkiye''de 2018 yılından bu yana kesintisiz artan fiyatlar hakkında ise birdeğerlendirmede bulunmadı. 

İktidar medyasından A Haber''in yapmış olduğu "Stokçuların Soğan Oyunu” başlıklı haberi sosyal medya hesabından paylaşan Gökçek, "Soğan ve patates fiyatlarındaki artış tamamen Erdoğan''ın düşmesini isteyenlerin oyunudur" ifadelerini kullandı. 



KILIÇDAROĞLU''NDAN NEFRET EDENLERİN BAŞINDA GELİYOR

Melih Gökçek, her dönem seçim zamanlarında troll hesapların paylaşımlarına benzeyen içerikleri dolaşıma sokmasına karşın, bu seçimde Millet İttifakı''nın Cumhurbaşkanı Adayının Kemal Kılıçdaroğlu olması nedeniyle çok daha sert çıkışlara imza atmakta. 

Kılıçdaroğlu, CHP içerisindeki ilk büyük sivrilişini, Gökçek hakkında ortaya attığı yolsuzluk belgeleri ile yaşamıştı. İki isim, gazeteci Uğur Dündar''ın moderatörlüğünde canlı yayına çıkarken, Kemal Kılıçdaroğlu, Gökçek yönetimindeki ABB''nin dünyanın en pahalı doğalgaz sayaçlarını satın aldığını, yaşanan yolsuzluk nedeniyle Ankara halkından milyonlarca dolar fazla para kesildiğini belgeleri ile ortaya çıkarmıştı. 

"ANKARA''YI PARSEL PARSEL SATTI"

Buna karşın AKP''nin kurucu üyelerinden ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, yaptığı basın açıklaması ile Melih Gökçek''i kastederek, "Ankara''yı FETÖ terör örgütüne parsel parsel sattı" iddiasında bulunmuş, tüm açıklamalara karşın Gökçek hakkında herhangi bir soruşturma başlatılmamıştı. 

TROLL PAYLAŞIMLARI İLE BİLİNİYOR

Melih Gökçek, son 10 yılda sosyal medyadaki en popüler siyasetçiler arasında yer alırken, medya okuryazarlığı olmaması nedeniyle birçok yanlış haberi ''gerçek'' zannederek paylaşması, senelerdir sosyal medya üzerinden mizah üreten sayfaların en büyük içerik deposu haline gelmiş durumda. 

Beşiktaş''ın yıldız forveti Vincent Aboubakar''ı, Türk Silahlı Kuvvetleri''nde görevli bir personel zanneden ve şehit olduğu için baş sağlığı mesajı yayınlayan Gökçek, 2023 yılı itibariyle Türkiye''nin jelibon rezervlerini çıkarmaya hak kazanacağını da iddia etmişti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar