Melda Yılmaz kimdir? Melda Yılmaz kaç yaşında, nereli?

Melda Yılmaz kimdir? Melda Yılmaz kaç yaşında, nereli?
Yargı dizisinde Ayten karakterini canlandıran ünlü oyuncu Melda Yılmaz son zamanlarda insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok kişi ünlü oyuncu Melda Yılmaz'ın hayatını araştırıyor. Peki Melda Yılmaz kimdir? Melda Yılmaz kaç yaşında, nereli?

Melda Yılmaz kimdir?

Türk televizyon ve tiyatro dünyasının başarılı isimlerinden olan Elif Melda Yılmaz'ın hayatı, sosyal medyada merak edilen kişilerin başında geliyor. Peki Melda Yılmaz kimdir? Melda Yılmaz kaç yaşında, nereli?

MELDA YILMAZ KİMDİR?

7 Kasım 1977'de Eskişehir'de dünyaya gelen Yılmaz, eğitimine memleketinde başlamış ve ilkokul yıllarında müzik ve halk danslarına olan ilgisiyle profesyonel çalışmalara adım atmıştır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda kurucu oyuncu olarak yer almıştır.

Oyunculuk kariyerinde tiyatro ile başlayan Yılmaz, sinema ve televizyon dünyasında da önemli işlere imza atmıştır. "Kanlı Nigar" oyunundaki performansıyla aldığı ödüllerle dikkatleri üzerine çeken Yılmaz, "Yengeç Oyunu", "Sil Baştan Kaynanam" gibi yapımlarda rol almıştır. Televizyon dizilerinde de kendine yer bulan oyuncu, "Tatil Aşkları", "İffet", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Esaretim Sensin", "Aşkın Tarifi" ve "Yargı" gibi dizilerde rol almıştır.

47 yaşındaki Melda Yılmaz, Eskişehirli olup, Türk tiyatro ve dizi dünyasında önemli bir yere sahip olan ve başarılı kariyeriyle tanınan bir oyuncudur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar