Meksikalı ünlü yıldız Tania Mendoza'ya suikast!

Meksikalı ünlü yıldız Tania Mendoza'ya suikast!
Meksikalı aktris ve şarkıcı Tania Mendoza, bir suikast sonucu öldürüldü. Futbol akademisinin kapısında 11 yaşındaki oğlunu bekleyen güzel oyuncu kurşunların hedefi oldu ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncuya korkunç suikast

Morelos eyaletindeki Cuernavaca şehrinde yaşayan 42 yaşındaki Mendoza, kurşunlara hedef olduğunda bir futbol akademisinin kapısında oğlunu bekliyordu.

La Mera Reyna del Sur filmiyle tanınan aktris, 11 yaşındaki oğlunu beklerken yanına aniden bir motosiklet yaklaştı ve saniyeler içinde arka arkaya silah sesleri duyuldu.

Yerel medya, spor tesisinin önünde çocuklarını bekleyen diğer ailelerin de olduğunu ve birçok kurşun isabet eden Tania Mendoza'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini yazdı.

Saldırganlar olay yerinden motosikletleriyle hızla uzaklaştı, polis operasyon başlatırken şimdiye kadar gözaltına alınan kimse yok. Meksika Başsavcılığı, soruşturmaya ilişkin detay vermedi.

2005'te vizyona giren La Mera Reyna del Sur'la şöhret olan Tania Mendoza, 2010 yılında ise kocası ve altı aylık oğluyla kaçırılmıştı. Bir güvenli eve götürülen Mendoza ve eşi dövülmüştü.

Oyuncu serbest kaldıktan sonra ise birçok ölüm tehdidi aldı. Kariyerinde çok sayıda televizyon dizisi bulunan aktris, son yıllarda oyunculuğu bırakıp şarkıcılığa yönelmiş ve beş albüm kaydetmişti.

Resmi verilere göre, Meksika'da her gün en az 10 kadın öldürülüyor. El Pais, Mendoza'nın yalnızca Morelos eyaletinde son 24 saatte öldürülen üç kadından biri olduğunu belirtiyor.

Uyuşturucu kartellerinin kanlı savaşlarına sahne olan Meksika'da günde ortalama 100 cinayet işleniyor ve kurbanların yüzde 95'ini kimin öldürdüğü bile bulunamıyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar