Meksikalı belediye başkanı timsahla evlendi: Bu ilginç evliliğin sırrı ne

Meksikalı belediye başkanı timsahla evlendi: Bu ilginç evliliğin sırrı ne
Meksika’da belediye başkanlığı yapan olan Victor Hugo Sosa Garcia, timsahla evlendi. Şehir sakinleriyle bol bol dans ettirilen ve eğlendirilen timsah, son olarak nikâh için belediye sarayına götürüldü.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Meksika’nın Oaxaca eyaletinde yer alan San Pedro Huamelula’nın Belediye Başkanı Victor Hugo Sosa Garcia timsahla evlendi. Şehir halkının büyük ilgi gösterdiği, müzik ve danslar eşliğinde gece boyunca eğlendiği düğünde timsah San Pedro Huamelula şehri sokaklarında dolaştırıldı. Son olarak belediye sarayına götürülen timsah ile belediye başkanının nikâhı şehrin ileri gelen dini lideri tarafından kıyıldı.

aw926144-01.jpg

“Birbirimizi seviyoruz”
Belediye Başkanı Garcia, nikâh sırasında timsah gelinle evlenmeyi kabul edip etmediği sorulması üzerine, “Sorumluluğu kabul ediyorum çünkü biz birbirimizi seviyoruz, önemli olan bu. Aşk yoksa evlilik olamaz. Biz birbirimizi seviyoruz ve prenses kızla evlenmeyi kabul ediyorum” cevabını verdi.

aw926144-07.jpg

Öte yandan, San Pedro Huamelula şehrinde 1789 yılından beri süregelen gelenek zamanında birbirine düşman olan iki topluluğun barışmasını simgeliyor. Her yıl düzenlenen bu temsili evliliğin amacı barış ve uyum getirmesi temenni ediliyor.

aw926144-13.jpg

aw926144-14.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar