Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında, nereli? Bahar dizisi Timur kimdir?

Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında, nereli? Bahar dizisi Timur kimdir?
Televizyon ekranlarının en popüler dizisi haline gelen Bahar dizisinde Timur karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak insanlar tarafından merak ediliyor. Peki Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında, nereli? Bahar dizisi Timur kimdir?

Mehmet Yılmaz Ak kimdir?

Show TV'de yayınlanan ve son dönemlerin en popüler dizilerinden biri haline gelen Bahar dizisi her yeni bölümüyle izleyenlerin dikkatini çekiyor. Yeni bölümleri her hafta salı günü yayınlanan dizide şimdi ise 'Timur' karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Mehmet Yılmaz Ak kimdir? Mehmet Yılmaz Ak kaç yaşında, nereli? Bahar dizisi Timur kimdir?

MEHMET YILMAZ AK KİMDİR?

Mehmet Yılmaz Ak, Diyarbakır'da 8 Şubat 1986 tarihinde doğdu. Eğitim hayatına Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde başladı, ancak daha sonra bu eğitimini yarıda bırakarak Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümüne geçiş yaptı ve buradan mezun oldu. Öğrencilik yıllarında "Tiyatro Non" adlı topluluğu kurarak tiyatro alanında da aktif olarak çalıştı.

Tiyatro kariyerinin yanı sıra çeşitli dizi ve filmlerde de yer alan Mehmet Yılmaz Ak, oyunculuk kariyerine "Ben de Özledim" dizisiyle adım attı. Bu dizinin ardından 'Çukur', 'İçerde', 'Hakan Muhafız', 'Ya İstiklal Ya Ölüm' gibi popüler yapımlarda yer aldı. 2021-2023 yılları arasında yer aldığı 'Yargı' dizisi ile tanınırlığını giderek arttırdı.

Ayrıca, Mehmet Yılmaz Ak'ın oyunculuk kariyerinde yer aldığı bazı filmler arasında "Unutursam Fısılda", "Nekro", "Kırık Kalpler Bankası", "Anons", "Buğday" ve "Peri Ağzı Olmayan Kız" bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar