Mehmet Şakiroğlu kimdir? Mehmet Şakiroğlu kaç yaşında, nereli?

Mehmet Şakiroğlu kimdir? Mehmet Şakiroğlu kaç yaşında, nereli?
Televizyon programlarına katılan Dr. Mehmet Şakiroğlu insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Mehmet Şakiroğlu'nun hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki Mehmet Şakiroğlu kimdir? Mehmet Şakiroğlu kaç yaşında, nereli?

Mehmet Şakiroğlu kimdir?

Kanal D'de yayınlanan sabah kuşağı programı 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuk olduktan sonra insanlar tarafından tanınan Dr. Mehmet Şakiroğlu'nun hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Birçok insan internette ünlü doktor Mehmet Şakiroğlu'nu araştırıyor. Peki Mehmet Şakiroğlu kimdir? Mehmet Şakiroğlu kaç yaşında, nereli?

MEHMET ŞAKİROĞLU KİMDİR?

1977 yılında Muğla'da doğan Mehmet Şakiroğlu, baba tarafından Aydın, anne tarafından ise Balıkesir kökenlidir. Mehmet Şakiroğlu üniversiteyi ODTÜ Psikoloji Bölümü'nde okumuştur. Aynı üniversitede yüksek lisans ve doktora çalışmaları da yapmıştır. 10 yıl boyunca ODTÜ Psikoloji Bölümü'nde öğretim elemanı olarak görev yapan Şakiroğlu, mutluluk, afet psikolojisi, depresyon, stres ve kaygı konuları üzerine makaleler ve kitaplar yayınlamıştır.

Mehmet Şakiroğlu, Emniyet Müdürlükleri, Milli Eğitim Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Adalet Akademisi ve çeşitli kurumlarda, stres, öfke kontrolü, motivasyon ile kaygı konularında eğitim vermektedir.

Ayrıca bir dönem TRT Ankara Radyosu'nda sunucu ve yapımcı olarak kendi programını hazırlamış ve sunmuştur. Radyo ODTÜ'de "Benden Hoşlanıyorum", Kanal D'de "Doktorum" ve TRT'de "Günlük Rehber" isimli programlara katılmıştır. Şakiroğlu'nun "Mutsuzluğa Mahkumuz", "Öfkeyi Olumlu Kullanmak" ve "Aşkın Psikolojisi" isimli kitapları bulunmaktadır. Günümüzde Aydın, Kuşadası Adnan Menderes Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar