Mehmet Bekaroğlu'ndan Hasan Basri Yalçın'a: "Bir psikiyatri uzmanı olarak söylüyorum..."

Mehmet Bekaroğlu'ndan Hasan Basri Yalçın'a: "Bir psikiyatri uzmanı olarak söylüyorum..."
Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın, Türkiye'nin korona virüs mücadelesinde dünyanın en başarılı ülkeler arasında olduğunu belirterek, "Evet karalamak isteyenler var. Kuduranlar var. Rakamları bile değiştirmeye çalışan zavallıları görüyorsunuz. Türkiye'de insanlar ölsün ki, Erdoğan kaybetsin istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Sabah Gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın, Türkiye'nin korona virüs mücadelesinde Almanya ile birlikte en başarılı ülkeler olduğunu belirterek, "Evet karalamak isteyenler var. Kuduranlar var. Rakamları bile değiştirmeye çalışan zavallıları görüyorsunuz. Ama Almanya'da nüfus yaşlı olduğu için ölüm oranı yüksek demeye getirenler var ya... İşte onlar Türkiye'nin başarısından muazzam rahatsız. Türkiye'de insanlar ölsün ki, Erdoğan kaybetsin istiyorlar. "İsveç'e ambulans uçak göndermeye ne gerek" diyenler var ya... İşte onların gözü dönmüş." diye yazdı.

"BUNLAR DELİ DEĞİL"

Yalçın'a CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'ndan yanıt geldi. "Bir psikiyatri uzmanı olarak söylüyorum" diyen Bekaroğlu, "Bunlar hasta/psikoz/deli değiller" ifadelerini kullandı.

bekaroglu.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar