Mehmet Ali Erbil'e mahkemeden şok! Ünlü şovmen hapis cezası aldı

Mehmet Ali Erbil'e mahkemeden şok! Ünlü şovmen hapis cezası aldı
Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın şikayeti üzerine "taciz ve tehdit" suçlaması ile yargılandığı davada 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Türk televizyonlarının en tanıdık simaları arasında yer alan Mehmet Ali Erbil, klibinde oynadığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir''e attığı mesajların ifşa olmasının ardından hakkında ''elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz'', ''sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret'' ve ''tehdit'' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla yargılanıyordu. Yargılma sonucunda Erbil''e 4 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına Ece Ronay Bilir ve sanık Mehmet Ali Erbil katılmazken, tarafların avukatları salonda hazır bulundu.

TEHDİT SUÇUNDAN BERAAT ETTİ

Davayı karara bağlayan mahkeme, Mehmet Ali Erbil hakkında ''tehdit'' suçunun unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle bu suçtan beraat kararı verdi. ‘Hakaret'' suçundan 13 bin 100 TL adli para cezası ile cezalandırılan Erbil, ‘Cinsel taciz'' suçundan ise 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Erbil, adli sicili göz önüne alındığından, kararın süresi nedeniyle cezaevine girmeyecek. Ancak ünlü şovmenin gelecek 5 yıl içerisinde bir suç işlemesi halinde, işlediği suça ilave olarak bu yargılamada aldığı 4 ay 15 gün hapis cezası da dahil edilmiş olacak. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar