Mehmet Ali Erbil ve abisinden mezarlık ziyareti

Mehmet Ali Erbil ve abisinden mezarlık ziyareti
Mehmet Ali Erbil ve ağabeyi Mustafa Erbil, Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ziyaretini sosyal medyada paylaştı.

Gündemde sıkça yer alan Mehmet Ali Erbil, yaşça kendisinden genç olan Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla ilgili sık sık konuşuluyor.

Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla sürekli gündemde olan bir isimdir. Son olarak, kızı Yasmin Erbil'in ilişkisi hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çekmişti.

"BİR YARIŞMA İNSANI NE HALE GETİRİYOR"

Poyraz'ın izinsiz olarak bir evden erzak alması olayı son dönemde oldukça konuşulan bir konu haline geldi. Erbil, kızının sevgilisiyle ilgili olarak

"Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem, kim ister ki! Oysa ki kendisi oldukça iyi bir eğitim almış biri; ancak bazen yarışmalar insanları ne hale getirebiliyor, gördüğünüz gibi... Ben hala bu duruma inanamıyorum, ancak kızımın ilişkisine saygı duyuyorum." şeklinde konuştu.

"BENİ GICIK ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil'in açıklamalarının ardından sevgilisiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Şampiyon" notunu düştüğü ve babasının sözlerine karşılık ünlü güzelden "Babamın açıklamasına bir şey demek istemiyorum. Benim ona diyecek çok lafım var. Belki de beni gıcık etmeye çalışıyor" şeklinde bir açıklama gelmişti.

MEZARLIK ZİYARETİNE GİTTİ

Ünlü şovmen, Ramazan Bayramı öncesinde ağabeyi Mustafa Erbil ile birlikte aile mezarlığına ziyarette bulunarak büyüklerine dua okudu ve bu anları "Ruhlarına El Fatiha" notuyla sosyal medya hesabında paylaştı.

Mehmet Ali Erbil ve abisinin mezarlık ziyareti

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar