Çelebi AKP sorusuna bakın ne yanıt verdi?

Çelebi AKP sorusuna bakın ne yanıt verdi?
AKP'ye katılacağı yönündeki iddiaları gündemde olan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi sorulan sorular karşısında sessiz kaldı.

Çelebi AKP sorusuna bakın ne yanıt verdi?

Siyasete CHP''den giren fakat daha sonra partiden istifa edip, Muharrem İnce''nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi''ne katılan ancak oradan da istifa ederek yoluna bağımsız milletvekili olarak devam eden Mehmet Ali Çelebi''nin AKP''ye katılacağı iddia edilmişti.  

Mehmet Ali Çelebi ise Halk TV''de Gökmen Karadağ''ın sunduğu Kayda Geçsin programına telefonla bağlanarak hakkındaki iddialara cevap vermeye çalıştı ama sorulan sorular karşısında sessiz kaldı. AKP ile görüşüp görüşmediği yönündeki soruları ısrarla yanıtsız bırakan Çelebi, 11 siyasi partiyle görüştüğünü  ve bunların 5 tanesinin genel başkanlar düzeyinde olduğunu söyledi.  

"ŞUAN HİÇBİR PARTİYE GEÇMEYECEĞİM" 

Gazetecilerin soruları karşısında kaçamak yanıt veren Çelebi, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarını neden sildiğini  de açıkladı. Çelebi; "Çünkü yeni gördüm. 2012''deki tweet''lere bakma şansım yoktu. Cezaevinden çıkar çıkmaz Berkin Elvan''ın cenazesine gitmiş insanım. Hesabım 2012''de açıldı. 2013-2014''de ben cezaevindeyim, tweet''leri abim attı. Daha sonrasında hesabı devraldım. Birkaç ay önce abime ''senin attığın bazı tweet''ler senin okumalarınla ilgili, kendi attıklarını temizle ileride sorun olmasın'' dedim. Ben Berkin Elvan''ı da Uğur Mumcu''yu da Deniz Gezmiş''i de kitaplarımda yazmışım, kitaplarımı mı toplatayım? Tweet silindi, ama benim söylediğim sözler silinmedi, neyin peşindesiniz siz? Konuşmalarım, kitaplarım silindi mi? Şuan hiçbir partiye geçmeyeceğim" dedi.  

ÇELEBİ: AİLEMİ YIPRATAN SALDIRLARDAN DOLAYI 

Mehmet Ali Çelebi gece saatlerinde Twitter''ı bir süre kullanmayacağını belirtip, hesabını kilitlerken, televizyon programlarına da katılmayacağını açıkladı. Çelebi Twitter hesabını kilitleme sebebini ise şu sözlerle duyurdu; "Ailemi yıpratan saldırılar nedeniyle ve dostlarımın tavsiyesiyle bir süre Twitter’da olmayacağım, canlı yayınlara katılmayacağım. Kalın sağlıcakla." 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar