Mehmet Akif Ersoy'un programında gerginlik!

Mehmet Akif Ersoy'un programında gerginlik!
Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programında stüdyoda gergin anlar yaşandı. Programda yaşananlardan sonra şaka olduğu söylendi. Fragmana yapılan müdahalenin tartışıldığı programda Ersoy, yayınlanan fragmana müdahale ettiğini söyledi.

HaberTürk’te yayınlanan Mehmet Akif Ersoy’un sunuculuğunu yaptığı 5. Gece programında gergin anlar yaşanadı. Programa vizyona giren Kolpaçino filminin oyuncular davet edildi. Filmin fragmanının yayınlanmasının ardından konuklar arasında sesler yükselmeye başladı.

FRAGMANA MÜDAHALE ETTİĞİNİ KABUL ETTİ

Programda fragmana müdahale edilmesi gündeme gelince sunucu Mehmet Akif Ersoy ‘fragmana ben birazcık müdahale etmiş olabilirim’ dedi. Bu sözler tansiyonu daha yükseltti.

Oyuncular tepki gösterirken kendi aralarında da tartışma yaşadı. Sunucu Ersoy, açıklamasında “Olumsuz sahnelerde oynadıysanız ben annem izlediği için müdahale ediyorum” ifadesini kullandı.

Canlı yayında yaşanan gerginlik yayına olduğu gibi yansırken Ersoy’un sözleri üzerine film oyuncuları ‘filmi anlamamışsınız o zaman’ ve ‘hoş değil’ diyerek programda büyük tepki gösterdiler.

SESLER YÜKSELMEYE BAŞLADI

Oyuncuların tepkisine program sırasında bu kez başrol oyuncusu Şafak Sezer’den tepki geldi. ‘Niye sinir yapıyorsun ki’ diyerek tepkisini gösteren Sezer’in sözleri sonrası stüdyoda daha da gergin anlar yaşandı.

Gerginlik devam ederken canlı yayındaki tartışmaların şaka olduğu söylendi. İzleyicilerin yaşananlara tepkisi farklı oldu. Sosyal medyada yaşanların şaka olmadığı son anda durumu toparlamak için yapıldığı yorumlardı da yer alırken program sunucusu Ersoy zor anlar yaşadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar