Mehdi Öztüzün kimdir? Mehdi Öztüzün neden DEM Parti'den ihraç edildi?

Mehdi Öztüzün kimdir? Mehdi Öztüzün neden DEM Parti'den ihraç edildi?
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Batman Belediye Eş Başkan adayı Mehdi Öztüzün partiden ihraç edilerek adaylıktan çekildi. Bu haberin ardından birçok kişi Mehdi Öztüzün'ü merak etmeye başladı. Peki Mehdi Öztüzün kimdir? Mehdi Öztüzün neden DEM Parti'den ihraç edildi?

Mehdi Öztüzün kimdir?

DEM Parti Batman Belediye Eş Başkan adayı Mehdi Öztüzün, Batman İl Örgütü Eşbaşkanı songül Korkmaz tarafından yapılan açıklamaya göre partisinden ihraç edildi. Peki Mehdi Öztüzün kimdir? Mehdi Öztüzün neden DEM Parti'den ihraç edildi?

MEHDİ ÖZTÜZÜN KİMDİR?

Mehdi Öztüzün, bir dönem futbolcu olarak da tanınan ve avukatlık mesleğini icra eden bir isimdir. Batmanlı olan Öztüzün, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından Batman Belediye Eş Başkan adayı olarak gösterilmiştir.

MEHDİ ÖZTÜZÜN NEDEN İHRAÇ EDİLDİ?

DEM Parti yönetimi ve 'Batman Kurumlar Koordinasyonu' tarafından yapılan açıklamaya göre, Mehdi Öztüzün'ün ihraç edilme sebebi Batman Petrolspor maçında HÜDA-PAR Başkan adayı Serkan Ramanlı ile tribünde yan yana görüntülenmesi ve bu durum sonrasında partisinden açılan soruşturmadır. DEM Parti, Öztüzün'ün bu fotoğraf karesi nedeniyle ihraç edilmesine karar vermiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar