Meghan Markle: Damarlarındaki kraliyet kanını...

Meghan Markle: Damarlarındaki kraliyet kanını...
Kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle'ın, "Harry ve Archie kraliyet kanı taşıyor. Kimse bunu onlardan alamaz. Aile olarak onlar her zaman "kraliyet" üyesi olarak kabul edilecekler" dediği iddia edildi.

Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle ile ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı. Markle'ın arkadaşlarına "Harry ve Archie kraliyet kanı taşıyor. Kimse bunu onlardan alamaz." dediği öne sürüldü.

Prens Harry ve Meghan Markle, yaptıkları açıklamada Kraliçe'nin koyduğu yasaktan sonra bu markayı kullanmayacaklarını açıkladı. Her ne kadar resmi olarak durum böyle olsa da Meghan Markle'ın yakın arkadaşlarına "Bizim bu ismi kullanmamızı engelleyecek bir yasa yok" dediği ileri sürülüyor.

Yine iddialara göre Meghan Markle, kullanmaları yasaklanan "Sussex Royal" adını, bu sayede kazanç sağlamak için değil "kraliyet adını" korumak için seçtiğini de söylüyor. 

KRALİYET KANI TAŞIYOR

Bu arada Meghan Markle'ın arkadaşlarına "Bizim kaçınılmaz başarımız bu ismi kullanıp kullanmamamıza bağlı değil" dediği de belirtiliyor. İddialara göre Meghan Markle arkadaşlarına, "Harry ve Archie kraliyet kanı taşıyor. Kimse bunu onlardan alamaz. Aile olarak onlar her zaman "kraliyet" üyesi olarak kabul edilecekler" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar