Meclis'e olağanüstü toplantı çağrısı: Gündem belli oldu

Meclis'e olağanüstü toplantı çağrısı: Gündem belli oldu
Yeşil Sol Parti (YSP), "Deprem gerçeğini hatırlama, olası İstanbul depremi ve mevcut deprem bölgesinin sorunlarını görüşmek üzere" Meclis'i acil toplantıya çağırarak diğer partilerin milletvekillerine seslendi.

Yeşil Sol Parti (YSP) Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremlerin üzerinden 7 ay geçtiğini hatırlatarak, depremzedelerin hala zor şartlarda yaşadığını, konteynerlerde kaldığını ve birçok temel ihtiyaçlarının giderilmediğini söyledi.

3c149c81502cc5690becdeb219f34ba1.jpg

"MECLİS ACİLEN TOPLANMALI"

Deprem gerçeğinin siyasete malzeme edilemeyeceğini, herkesin hayatını birebir ilgilendirdiğini vurgulayan Beştaş, "Meclis tatilde ama deprem tatile bakmıyor. Deprem gerçeğini hatırlama ve olası İstanbul depremi ve mevcut deprem bölgesinin sorunlarını görüşmek üzere Meclisin acil toplanması gerekiyor. Bu çağrımız sadece muhalefet partilerine değil, iktidar partisi milletvekillerinedir.

TÜM MİLLETVEKİLLERİNE SESLENDİ

Başvuru dilekçemiz hazır; maalesef sayımız yetmiyor. Mecliste bulunan tüm partilerin milletvekillerine deprem gündemiyle toplanma, olağanüstü çağrıya imza vermeleri için açık davette bulunuyoruz. Çağrımız bütün partilere" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar