Meclise girmek isteyen kadın siyasetçi seçim kampanyasına para toplamak için eşiyle cinsel ilişkiye girdi

Meclise girmek isteyen kadın siyasetçi seçim kampanyasına para toplamak için eşiyle cinsel ilişkiye girdi

ABD'de seçimler öncesi başlatılan bağış kampanyası, yarış boyutunu aştı. Seçimlere Demokrat aday olarak katılan Susanna Gibson skandal bir seçim kampanyasına imza attı. Canlı yayında kocasıyla cinsel ilişkiye girip takipçilerinden seçim kampanyası için bağış yapmalarını istedi.

AYŞE ESER KUŞATA/GÜNBOYU

ABD Temsilciler Meclisi Demokrat adayı Susanna Gibson, canlı yayında kocasıyla cinsel ilişkiye girip takipçilerinden seçim kampanyası için bağış topladı.

3.webp

İki çocuk annesi olan 40 yaşındaki hemşirenin yetişkin içeriklerin paylaşıldığı bir sanal platformda eşiyle cinsel ilişkiye girdiği görüntüler yayınlandı.

1.webp

Gibson'un sevişme görüntüleri adaylığını ilk kez Washington Post'ta ilan ettikten sonra Eylül 2022'de Recurbate web sitesinde halka açık bir arşivde yayınlandı. 40 yaşındaki pratisyen hemşire, Chaturbate isimli ücretli platformda kocasıyla bir düzineden fazla canlı sevişmesini yayınladı.

2.webp

Gibson’ın 5 binden fazla takipçisi olduğu ve çok sayıda bağış topladığı da belirtildi.

3-nmpw-jpg.webp

'BENİ SUSTURAMAYACAKLAR'

Görüntülerin ortaya yayınlanmasından sonra Gibson bir açıklama yayınladı. ABD’nin saygın gazetelerinden Washington Post’a konuşan Gibson, “Bu saldırılar beni ve ailemi küçük düşürmek için yapılmıştır. Geri adım atmayacağım, beni susturamayacaklar” dedi.

4.webp

Virginia yasalarına göre bu içeriklerin tekrar yayınlanması “intikam pornosu yasası” kapsamında suç olarak kabul ediliyor.

nypichpdpict000034874093-7mpg-jpg.webp

abd-de-temsilciler-meclisi-adayi-susanna-gibson-16321001-801-m.jpg

nypichpdpict000034832745-ci4e-jpg.webp

nypichpdpict000034832785-tnzl-jpg.webp

İlgili Haberler