Meclis karar almadan müftülük tabela astı

Meclis karar almadan müftülük tabela astı
Çivril Müftülüğü Çivril Belediyesinden talep ettiği bina ile ilgili karar çıkmadan binaya tabela astı.Çivril Müftülüğünün gençlik merkezi yapmak amacıyla istediği binaya, Meclis toplantısı bitmeden ve konuyla ilgili meclis kararı alınmadan tabela asılması tepkilere neden oldu.

DENİZLİ-SERAP SOFULU VE NİHAT KAPLAN-GÜNBOYU

Çivril Müftülüğü Çivril Belediyesinden talep ettiği bina ile ilgili karar çıkmadan binaya tabela astı.
Çivril Müftülüğünün gençlik merkezi yapmak amacıyla istediği binaya, Meclis toplantısı bitmeden ve konuyla ilgili meclis kararı alınmadan tabela asılması tepkilere neden oldu.

Meclis toplantısı bitiminde binanın olduğu alana giden İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Koray Eren ‘Diyanet Gençlik Merkezi’ tabelası ile karşılaştı. Meclis toplantısı devam ederken binaya ‘Diyanet Gençlik Merkezi’ tabelası asıldığını gören İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Koray Eren “Bina zaten verilmiş neden meclis toplantısında gündeme alınıyor ki” diyerek gösterdi.

whatsapp-image-2023-08-08-at-10-09-02.jpeg

MECLİS YOK SAYILDI KARAR ÇIKMADAN TABELA ASILDI
Meclis toplantısında ek gündem maddesi ile Ağustos ayı meclis gündemine alınan tahsis kararı daha komisyonlarda görüşülmeden binaya ‘Diyanet Gençlik merkezi Tabelası’ asılması tepki çekti. Meclis kararı olmadan tabelanın asılmasına sert tepki gösteren İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Koray Eren yapılan eylemle meclisin yok sayıldığını ifade etti.

Binanın tahsis edilmesi için meclis kararı alınması gerektiğini ifade eden Eren “meclis toplantıları bitmeden hatta konu daha komisyonlarda görüşülmeden Müftülüğün binaya tabela asması Çivril Belediye meclisini yok saymaktır. Bu meclis 45 BİN seçmenin ve 61 BİN Çivrillinin temsil edildiği bir yer. Bina ile ilgili olumlu ya da olumsuz bir karar alınmadan, komisyon toplantısı bile yapılmadan tabela asarak meclis kararı baskı altına alınmıştır” şeklinde görüş bildirdi.

whatsapp-image-2023-08-08-at-10-09-02-3.jpegAğustos ayı Meclis toplantısı birinci birleşim birinci oturumunda meclis gündemine alınan talep, meclis başkanı Niyazi Vural tarafından görüşülmek üzere ilgili komisyonlara gönderildi. Komisyonlarda görüşülecek ‘tahsis’ kararı 9 Ağustos Çarşamba gün yapılacak meclis toplantısında oylanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar