Mauro Icardi ne zaman dönecek? Okan Buruk açıkladı

Mauro Icardi ne zaman dönecek? Okan Buruk açıkladı
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin sahalara döneceği tarihi de açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında evlerinde Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, takımının performansına rağmen galibiyet alabilme başarısını vurgularken, hakem yönetimine yönelik eleştirilerde de bulundu.

Maçta iptal edilen golle ilgili görüşlerini dile getiren Buruk, "İptal edilen golde faul olduğunu düşünmüyorum. Eğer bu bir faulse, futbolun adını değiştirmemiz gerekebilir." ifadelerini kullandı. Hakem kararlarına yönelik eleştirilerini sürdüren Buruk, maçın genelinde iyi bir performans sergilemelerine rağmen hakem kararlarının kendilerini zorladığını belirtti.

Ayrıca, takımındaki sakat oyuncuların durumu hakkında bilgi veren Okan Buruk, Mauro Icardi'nin sakatlığına değindi. Ayak bileği ve yüzündeki sakatlık nedeniyle dinlendirilen Icardi'nin Trabzonspor maçında kadroya alınacağını ifade eden Buruk, "Icardi'ye belirli bir dinlenme süresi verdik. Çarşamba günü antrenmanlara başlayacak. Hafta sonu için karar vereceğiz. Ayağının ve yüzündeki kırığın durumuna bakacağız. Verdiğimiz program dahilinde hazırlanıyor. Kadroya girebilecek durumda olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar