Mauro Icardi, Galatasaray için İstanbul'a indi: Binlerce taraftar gece yarısı karşılamaya geldi

Mauro Icardi, Galatasaray için İstanbul'a indi: Binlerce taraftar gece yarısı karşılamaya geldi
Galatasaray, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'yi sözleşme imzalamak için İstanbul'a getirdi. Yıldız forveti Atatürk Havalimanı'nda binlerce taraftar karşıladı.

Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Mauro Icardi, taraftarın da sevgilisi haline dönmüştü.

Ligde yaptığı 22 gol 7 asistlik performans ile göz dolduran Arjantinli forvet, derbi karşılaşmalarındaki üstün performansıyla taraftarın kalbini kazanırken, Icardi için söylenen Simge'nin Aşkın Olayım şarkısı dinlenme listelerinde yıllar sonra birinci sıraya yükselmişti.

Uzun bir süredir Icardi transferi için şartları zorlayan ve maliyetli transferin altından sponsorlarla kalkmaya çalışan Galatasaray, nihayet Icardi'nin kulübü Paris Saint-Germain ve oyuncu ile ödeme konusunda anlaşmaya vardı ve Mauro Icardi, eski eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla birlikte bu gece 23.59'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.

BİNLERCE TARAFTAR KARŞILADI

Yıldız oyuncuyu karşılamak için binlerce Galatasaray taraftarı saatler öncesinden Genel Havacılık Terminali'nde kuyruk oluştururken, Icardi, kendisini karşılamaya gelen taraftara üçlü çektirdi.

"ÇOK GÜZEL BİR ÜLKEDEYİM VE GERİ DÖNDÜĞÜM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yıldız oyuncu şu açıklamalarda bulundu:

"Çok güzel bir ülkedeyim, burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulübüyle çalışıyoruz. Tekrar en büyük olduğunu göstermemiz gerekiyor.

Umarım bu sezon birçok gol atacağım ve stadyumda Aşkın Olayım dinleyeceğiz. Dışarıda başlamış olan partinin devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki sezonun daha iyi olması gerekiyor. Daha da iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. Geri döndüğüm için çok mutluyum"

WANDA NARA'YA ÖZEL PANKART AÇILDI

Icardi'nin eski eşi Wanda Nara'nın sağlık problemleri nedeniyle yıldız oyuncunun Türkiye'ye gelişi gecikirken, Galatasaray taraftarı Icardi ile birlikte İstanbul'a gelen Wanda Nara'yı da unutmadı.

İspanyolca ""Acil şifalar Wanda ve Icardi ailesi." yazan pankartı gören Wanda Nara, Galatasaray taraftarına teşekkür etti.

nara1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar