MasterChef jüri konuğu Antonio Bachour kimdir, aslen nereli? Antonio Bachour kaç yaşında?

MasterChef jüri konuğu Antonio Bachour kimdir, aslen nereli? Antonio Bachour kaç yaşında?
MasterChef jüri konuğu olarak yeni bölüme katılacak olan Ünlü Şef Antonio Bachour'un kim olduğu ve aslen nereli olduğu merak ediliyor. İşte gastronomi dünyasında çokça adı geçen Şef Antonio Bachour'un hayatı...

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen programı MasterChef'e konuk olacak olan Antonio Bachour yeni bölümle beraber çokça konuşuldu. Ünlü şefin pastacılık alanında bir çok başarıya imza attığı biliniyor. Peki Antonio Bachour kimdir, aslen nereli?

ANTONİO BACHOUR KİMDİR?

1975 senesinde Porto Riko'da dünyaya geldiği bilinen Antonio Bachour, Porto Rikolu bir pasta şefi olarak bilinmektedir. Ünlü şef 2011 senesinde Amerika'nın en iyi on pasta şefinden biri olarak seçilmiştir ve sonrasında 2011 yılında ödüle aday gösterilmiştir.

Ardından Pişirme ve Pastacılık Yenilikçisi dalında 2012 Zest Ödülü'nü hak etmiştir. Zagat ise onu "şekerleme ustası" ismiyle tanımlamıştır.

Ünlü şefin Johnson & Wales Üniversitesi mezunu olduğu bilinmekte ve Valrhona aşçılık okulunda eğitim aldığı bilinmektedir. 2013 ABD Pastacılık Yarışması'nda ve Chicago Restoran Pastacılık Yarışması'nda jüri üyesi olarak görev alan isim, James Beard Vakfı tarafından yapılan 2013 James Beard Dostları yemeğinde de görev almış ve konuk şef olarak çalışmıştır. Ünlü şefin ilk yemek kitabı 2013 yılında yayımlanmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar