"Maşa" ile "Mişka" çocuklarla buluşuyor

"Maşa" ile "Mişka" çocuklarla buluşuyor
Trabzon'un sevilen alışveriş ve yaşam merkezi Forum Trabzon Alışveriş Merkezi, yarıyıl tatili sürecinde çocukların büyük bir heyecanla beklediği etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda, Maşa ile Koca Ayı çizgi dizisinin eğlenceli karakterleri, 29 Ocak ile 4 Şubat tarihleri arasında çocuklarla buluşmak üzere Forum Trabzon AVM'de sahne alacak.

Sömestr tatili boyunca gerçekleşecek etkinlikte, Maşa adındaki enerjik kız ve sirkten emekli Mişka adındaki sevimli ayı, minik ziyaretçileriyle unutulmaz anlar yaşatacak. Çocukların büyük ilgi gösterdiği Maşa ile Koca Ayı, Forum Trabzon AVM'de düzenlenecek özel seanslarda çocuklarla buluşacak. Etkinliğin ilk gününde, Maşa ile Koca Ayı karakterlerine olan yoğun ilgi dikkat çekerken, 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde 3 seans halinde düzenlenecek etkinlik, çocuklara keyifli bir sömestr tatili hediyesi olacak.

Forum Trabzon AVM'nin düzenlediği bu renkli etkinlik, çocuklara eğlenceli anlar yaşatmanın yanı sıra, onları hayal dünyasının derinliklerine götürerek öğretici bir deneyim sunmayı hedefliyor. Sömestr tatilinin coşkusunu Forum Trabzon AVM'de hissetmek isteyen aileler, Maşa ile Mişka etkinliğini kaçırmamak adına 29 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında alışveriş merkezine davetli.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar