Marmaris’te çocuklar için animasyon film gösterileri başladı

Marmaris’te çocuklar için animasyon film gösterileri başladı
Marmaris Belediyesi, yarıyıl tatili döneminde çocuklara yönelik düzenlediği ücretsiz animasyon filmi gösterimleriyle minikleri keyifli bir ara tatilin içine çekiyor. Bugün başlayan etkinlikler kapsamında çocuklar, renkli animasyon filmleriyle dolu bir gün geçirdi.

Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen ara tatil etkinlikleri, bugün Köstebekgiller isimli animasyon filmiyle start aldı. Saat 11.00'de başlayan film gösterimlerine katılan çocuklar, animasyon karakterleri eşliğinde keyif dolu anlar yaşadı. Aileler de çocuklarına eşlik ederek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Toplamda 2 hafta sürecek etkinlikler kapsamında, 26 Ocak Cuma, 29 Ocak Pazartesi ve 4 Şubat Pazar günleri Armutalan Kültür Merkezi'nde "Köstebekgiller" ve "Perili Orman" animasyon filmleri ücretsiz olarak gösterilecek. Filmler, her gün saat 11.00 ve 18.00'da çocuklarla buluşacak. Ayrıca, 1 Şubat Perşembe günü Armutalan Kültür Merkezi'nde "Pinokyo" isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Oyun, 14.30 ve 16.30 saatlerinde iki seans halinde gerçekleştirilecek. İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı'nda da 13.30'da başlayan etkinlikler, hafta boyunca devam edecek.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tüm çocukları bu eğlenceli etkinliklere davet ederek, "Ara tatilinizi eğlence ve keyif dolu bir şekilde geçirmeniz için düzenlediğimiz etkinliklere tüm çocuklarımızı bekliyoruz" dedi. Minikler, animasyon gösterimleri ve tiyatro oyunuyla unutulmaz anlar yaşayarak tatilin tadını çıkaracak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar