Markette iğrenç görüntüler: Yoğurt kovasını açtı, yedi, tükürdü ve kapattı!

Markette iğrenç görüntüler: Yoğurt kovasını açtı, yedi, tükürdü ve kapattı!
ABD'de bir grup genç, süpermarketlere giderek insanların satın alacağı ürünlere saldırı düzenledi. Yoğurt kovasını açan ve tüketilemeyecek hale getiren gençlerin davranışı sosyal medyada tepki çekerken, bu anları gülerek kameraya alan kişiler için soruşturma açılması talep edildi.

Sosyal medyada etkileşim alabilmek uğruna kamusal alanda yapılan ahlak dışı hareketler giderek artmaya devam ediyor.

Son olarak ABD'de birkaç genç, sosyal medya hesaplarında yayınlamak için çektikleri videoda bir süpermarkette yer alan ürünleri kullanılamayacak hale getirdi.

"KOVAYI AÇTI, ELLERİYLE YEDİ, TÜKÜRDÜ VE KAPATTI"

Paylaşılan videoda bir ABD'li gencin, market rafından aldığı yoğurt kovasını açarak dilini kovanın içine soktuğu, parmaklarıyla yoğurt yediği ve daha sonrasında kovayı kapatarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Birçok ABD'li vatandaş, benzer hareketlerin kendi bölgelerinde de yapıldığını belirterek, söz konusu ürünlerin kapağının kapatılması nedeniyle ürünün tahrip edildiğini ancak evlerine gittiğinde anladıklarını açıkladı.

"BUNUN ADI TERÖR"

Yapılanı sosyal bir terör eylemi olarak tanımlayan ABD'liler, yetkililere görüntülerde yer alan gençlerin gözaltına alınması için çağrıda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar