Markete sığınan kişiyi korurken canından oldu

Markete sığınan kişiyi korurken canından oldu
Denizli'de iki grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada, çalıştığı markete sığınan kişiyi korumaya çalışırken öldürülen 25 yaşındaki Merve Acar, son yolculuğuna tabutunun üzerine örtülen beyaz gelinlikle uğurlandı.

Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mahallesi’ndeki bir parkta buluşan Hasan S. (25) ile görüşmeye 5 arkadaşıyla bilirlikte gelen akrabası Hasan S. (25) arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı.

KAÇARAK MARKETE SIĞINDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından olay yerinden kaçan Hasan S., meydandaki bir markete sığındı. Elindeki pompalı tüfekle markete içerisine kadar takibini sürdüren Yusuf S. (26), market çalışanı Merve Acar'ın (25) arkasına gizlenmeye çalışan Hasan S.'ye ardı ardına ateş etti.

m6.jpg

Ağır yaralanan Merve Acar ve Hasan S., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Olayla hiçbir ilgili bulunmayan, çalıştığı markete sığınan kişiyi korumaya çalışırken vurulan Merve Acar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı

ACI HABER SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Pamukkale'ye bağlı Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çakar'a ait olan markette çalışan ve aynı zamanda muhtarın baldızı olduğu öğrenilen Merve Acar'ın ölüm haber ailesi ve tanıdıklarını yasa boğdu.

Adli tıp morgunda otopsi işlemleri tamamlanan Merve Acar cenazesi, Keskin Camisinde ikinci namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kayhan Mezarlığında son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Tabutunun üstüne hayalini kurduğu beyaz gelinlik ve kırmızı duvak örtülen genç kıza karşı son görevlerini yerine getiren ailesi ve yakınlarının gözyaşlarına hakim olmadığı cenazede duygusal anlar yaşandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de cenazeye katılarak ailenin acısını paylaştı.

"ÇOK İYİ BİR İNSANDI"

Markette yaşanan olayları anlatan Mustafa Keseroğlu, “Dün akşam saatlerinde iki kişinin arasında geçen bir kavga sonuç bir kişi markete sığınıyor. Markete sığınan kişi, Merve'nin arkasına geçiyor. Diğer kişi ise ateş ederek iki kişiyi vuruyor. Vefat eden kişi tanıdığımız esnafımızın baldızı oluyor. Çok iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin” dedi.

MARKETE GİREREK MERVE'Yİ SİPER EDİNEN KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Merve Acar'ın önüne siper olduğu Hasan S.'nin ise yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü, iki kez kalbi duran şahsın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

m5.jpg

Olayın ardından yapılan geniş çaplı araştırma sayesinde farklı adreslerde gözaltına alınan saldırgan Yusuf S. ve olay anında yanında bulunan arkadaşları Emircan U., Muhammet S., Furkan A. İsmail B. ve Tolga G.’nin ise sorgularının devam ettiği, ifade işlemelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri ifade edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar